Viešbučio aprašymas Pestana Angra Beach Bungalow 5*

Pestana Angra yra nedidelis, išskirtinis kurortas, kuriame yra 27 nameliai su čerpiniais stogais 5,5 hektaro plote tarp atogrąžų miškų ir vandenyno. Savo architektūriniu stiliumi jis primena geriausius Taičio viešbučius. Jaukių kambarių interjeras – šviesių spalvų su ryškiomis dekoratyvinėmis detalėmis. Kietmedžio grindys, pinti baldai, kilimėliai ant vėsių plytelių grindų... Iš visų vasarnamių atsiveria nuostabūs vaizdai į balto smėlio paplūdimį ir vaizdingą įlanką su turkio spalvos vandeniu, apsuptą kalnų ir išmargintą daugybe žalių salų.
Vienatvės ir darnaus susiliejimo su gamta atmosfera dera su aukščiausios klasės aptarnavimu bei plačiu aktyvaus poilsio ir ekskursijų programų pasirinkimu. SPA centre Shishindo Nature Spa Zen siūlomos įvairios regeneruojančios ir jauninančios procedūros. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs ant vandenyno kranto, už 2 valandų kelio automobiliu nuo Rio de Žaneiro ir už 3 km nuo vietinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Internetas, faksas, valiutos keitykla, butikai, SPA centras ir grožio salonas, skalbykla, cheminis valymas, vaikų priežiūra, medicinos paslaugos, kambarių aptarnavimas 24 val., konferencijų salė, verslo centras, konsjeržo paslaugos, taksi užsakymas, automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Viešbutis siūlo nakvynę 27 vasarnamiuose su atviromis 60 kv.m verandomis su vaizdu į jūrą, kai kuriuose iš jų yra sūkurinė vonia ir sauna.

Numeriuose

kabelinė televizija, oro kondicionierius, DVD ir CD grotuvas, mini baras, seifas, IDD telefonas, radijas.
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai