Viešbučio aprašymas Ponta Dos Ganchos 5*

Ponta dos Ganchos 5 * ne kartą buvo įtraukta į įvairius reitingus nominacijose kaip viena romantiškiausių ir prabangiausių vietų ne tik Pietų Amerikoje, bet ir visame pasaulyje. Tai yra „Relais & Chatoux“ tinklo dalis, kuri garantuoja jums kokybišką aptarnavimą ir malonius prisiminimus. Šis viešbutis nepriima svečių iki 18 metų amžiaus. Tačiau visiems kitiems riba tarp svajonės ir realybės čia bus ištrinta.

Vaizdingi vaizdai į privatų pusiasalio paplūdimį, šiltas klimatas, atogrąžų sodai... Be to, čia teikiama unikali paslauga – romantiška vakarienė dykumos saloje. Įsivaizduokite: lengvas vėjelis, žolės ošimas, dusli fakelo šviesa ir mylimas žmogus šalia. Na, ko dar reikia, kad būtum laimingas!
2005 metais amerikiečių žurnalas Travel + Leisure įtraukė šį viešbutį į 50 romantiškiausių pasaulio vietų sąrašą. „LuxuryTravel.com“ svetainėje Ponta dos Ganchos buvo įtrauktas į „10 romantiškiausių pasaulio prabangių slėptuvių“, o 2007 m. viešbutis buvo nominuotas „Puikiausios romantiškos slėptuvės Pietų Amerikoje“ apdovanojimui. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 40 km nuo Florianopolio privačiame pusiasalyje.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, siūlantis tarptautinės ir vietinės virtuvės patiekalus, didelį vynų pasirinkimą; plaukiojimo baseinas; sporto salė; pirtis; masažas; biliardas; teniso kortai; stalo žaidimai; vandens sportas; romantiškų vakarienių deglų šviesoje organizavimas ir rengimas dykumos saloje.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 25 tradicinio stiliaus vasarnamiai. Kiekviename iš jų dera paprastumas ir elegancija. Kad viešnagė būtų patogesnė, kiekviename namelyje yra naujausios technologijos.

Numeriuose

oro kondicionavimas; vaizdas į jūrą; hamakas verandoje; labai didelė Cia lova. do Sono; patalynė iš egiptietiškos medvilnės; plokščiaekranis televizorius; kabelinė televizija; CD ir DVD grotuvas; telefonas; mini baras; Plaukų džiovintuvas; saugus; židinys; prieiga prie interneto.
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai