Viešbučio aprašymas Windsor Barra 5*

Elegantiškas ir prabangus viešbutis su jaukiais moderniais kambariais. Čia iš karto pasijaučiate kaip namie ir be paliovos žavitės nepriekaištingu šiltomis spalvomis dekoruotų kambarių stiliumi, apdailos sodrumu ir nuostabia švara aplinkui. Windsor Barra yra gana atokiame nuo miesto centro paplūdimyje – Barra da Tijuca, tačiau čia nėra taip triukšminga ir sausakimša. Šioje turistinėje vietovėje įsikūrę didžiausi miesto prekybos centrai, daug restoranų, kavinių ir barų. Tačiau prieš leidžiantis į kulinarinę kelionę pakrante, verta užsukti į viešbučio restoranus, kuriuose jūsų lauks daugybė nuostabių braziliškos virtuvės patiekalų. Iš viršutinio viešbučio aukšto, kuriame yra baseinas ir sveikatingumo centras, atsiveria nuostabi jūros panorama, o kitoje pusėje matosi kalnai. Taip pat yra baras, kuriame galėsite mėgautis nuostabiais vaizdais su taure puikaus vyno. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

viešbutis yra Barra da Tijuca paplūdimio zonoje, pakankamu atstumu nuo centrinės miesto dalies (už nacionalinio parko teritorijos ribų), 15 kilometrų nuo Ipanema paplūdimio, 18 kilometrų nuo Kopakabanos paplūdimio.

Paslaugos viešbutyje

338 kambariai, 2 restoranai, 2 barai, du baseinai, treniruoklių salė, sūkurinė vonia, sauna, 26 konferencijų salės, verslo centras, bevielis internetas, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, cheminis valymas, dovanų parduotuvė, auklės paslaugos.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius su palydovine televizija, dvi telefono linijos, telefonas su balso paštu, spartus internetas, mini baras, radijas, seifas, langai su gera garso izoliacija, chalatai, šlepetės.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai