Sofitel Thalassa Vichy Les Celestins 4*

Viešbučio aprašymas Sofitel Thalassa Vichy Les Celestins 4*

„Sofitel Thalassa Vichy Les Celestins“ – šis unikalus viešbutis sujungia populiaraus Prancūzijos kurorto žavesį ir garbingumą su šiuolaikišku erdvės idealu, lengvumu ir neįvertinta elegancija. Šviesos, paprastumo ir elegancijos harmonija suteikia jai ypatingo unikalumo. Viešbutis yra tiesiogiai sujungtas su sveikatingumo centru dengtu taku, kuris sukuria papildomą patogumą sveikatinimo procedūras atliekantiems klientams. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Viešbučio fojė yra jauki židinio patalpa draugiškiems pokalbiams, biliardo kambarys, biblioteka. Rami saloninė muzika kviečia vakarą praleisti fortepijono bare, o rytą pasitikti pakilus į saulės nutviekstą panoraminę terasą.

Dienos metu galite nemokamai lankytis saunose, turkiškoje pirtyje, sūkurinėje vonioje ir treniruoklių salėje, specialiai organizuojamose aerobikos, kultūrizmo, tempimo ir stepo užsiėmimuose, vadovaujant patyrusiems instruktoriams, ryto sveikatingumo bėgiojimui parke ar ežero pakrante. Tarp procedūrų fitobare jūsų laukia gaivūs kokteiliai iš šviežiai spaustų sulčių ir įvairios žolelių arbatos.

Pietums ir vakarienei viešbutyje yra 3 restoranai. Po pokalbio su mitybos specialiste ir konsultacijos su restorano šefu – pripažintu sveikos ir natūralios mitybos specialistu – Jums bus pasiūlytas specialus meniu, paremtas puikiai subalansuotos mitybos gastronominio restorano patiekalais.

Numeriai

Viešbutyje yra daugiau nei 130 erdvių ir patogių kambarių su vaizdu į miestą arba ežerą – nuo ​​klasikinių iki prezidentinių liukso numerių, garantuojančių malonią viešnagę.

Numeriuose

oro kondicionierius, tiesioginis telefonas, kabelinė televizija, mini baras ir asmeninis seifas. Kai kuriuose kambariuose yra terasos arba balkonai.
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai