Viešbučio aprašymas Albert 3*

„Albert Hotel“ – tai vidutinės klasės viešbutis, įsikūręs ramiame Latvijos sostinės Rygos centre, 11 aukštų pastate, išskirtinėje Art Nouveau architektūros zonoje.
Pirmame „Albert Hotel“ aukšte yra restoranas „Bestsellers“, siūlantis tarptautinės virtuvės patiekalus. Čia galėsite paragauti geriausių skirtingų virtuvių patiekalų: italų, prancūzų, graikų, rusų, kinų, taip pat kitų pasaulio tautų. Žinoma, be visų aukščiau išvardintų, bus ir ypatingų latvių nacionalinės virtuvės patiekalų.
Viršutiniame „Albert Hotel“ aukšte yra gražus baras su terasa. Iš baro atsiveria įspūdingas vaizdas į nuostabią Rygos centro panoramą – netoliese esančius Art Nouveau architektūros pavyzdžius ir didelius parkus. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

dvi renginių salės, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas belaidis internetas, interneto ryšys, bagažo saugykla, seifai su apsaugos sistema, restoranas "Bestsellers", baras "Star lounge", daugiafunkcinės salės, inventoriaus saugykla, baras su vasaros terasa, 24 val. apsauga, skalbykla ir valymas, lyginimas ir lyginimo lenta, kopijavimas ir fakso siuntimas, rytinis pabudimas.

Numeriai

7 vienviečiai kambariai, 227 dviviečiai kambariai, 3 šeimyniniai, 9 verslo klasės kambariai.

Numeriuose

vonia arba dušas, oro kondicionierius, kabelinė televizija, plaukų džiovintuvas, radijas, televizorius, telefonas, nemokamas belaidis internetas ir mini baras.
numeriai 9
paslauga 9
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Albert 3*
9.0 iš 10 0 | iš 108 viešbučių Ryga

Paž adė jau neš ikei iš kart iš ė jus iš vieš buč io paraš yti gerą tiesą atsiliepimą , bet jau tiek mė nesių praė jo, o aš kaip tik dabar susiruoš iau.
Su ž mona iš gimtosios Estijos trims dienoms iš vykome į Rygą . Prieš tai už saki...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai