Viešbučio aprašymas Tervise Paradiis 4*

„Tervise Paradiis“ atidarytas Pernu pakrantėje 2004 m. kovą. Kompleksą sudaro 8 aukštų kurortinis viešbutis ir 2 aukštų vandens parkas. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

kazino, boulingas, stalo tenisas, aerobikos salė, treniruoklių salė, grožio salonas, soliariumas, parduotuvė ir valiutos keitykla, gyvūnai leidžiami. Automobilių stovėjimo aikštele viešbučio svečiai gali naudotis nemokamai. Automobilių stovėjimo aikštelė nesaugoma.
Čia rasite 180 vietų švediško stalo ir à la carte restoraną, taip pat 40 vietų greito maisto restoraną. Iš 8 aukšto baro atsiveria romantiškas vaizdas į jūrą, o vandens centro baras siūlo gėrimus tiesiai ant vandens.
Pirmuose dviejuose viešbučio aukštuose įrengtos SPA procedūroms skirtos patalpos, kuriose siūlomas masažas, vandens terapija, elektroterapija ir ozocerito-parafino terapija; taip pat yra dujų kamera ir 25 metrų baseinas. Atpalaiduojančios procedūros: energetinis kokonas, infraraudonųjų spindulių sauna ir vandens srovės lova.
Amebos pavidalu pastatytame 11 500 m² ploto vandens parke su daugybe atrakcionų, pirčių, įvairių pirčių ir, žinoma, baseinu, atsipalaiduoti ir linksmintis iš visos širdies galės visi – nuo ​​mažų vaikų iki senjorų. .
Vakarais pramoginė programa restorane ir baruose.
Viešbučio kambariuose yra internetas. 8 aukšte esančioje konferencijų salėje ir bare „Romantic“ veikia belaidis internetas. Vestibiulyje antrame viešbučio aukšte yra vieša interneto prieiga.
  • renovacijos metai

Numeriai

112 dviviečių kambarių ir 10 apartamentų su sauna. Kambariuose su balkonais yra visi patogumai ir atsiveria nuostabūs jūros vaizdai. Taip pat yra kambarių, skirtų žmonėms su negalia ir alergiškiems žmonėms. Nerūkantiems skirti kambariai yra 4, 5 ir 8 viešbučio aukštuose. Rūkymo zonos yra vestibiulyje ir 8-ame viešbučio aukšte, priešais konferencijų salę.

Numeriuose

yra tualetas, dušas, televizorius, telefonas, mini baras ir mini seifas. Visuose viešbučio kambariuose yra balkonai su vaizdu į jūrą.
Standartiniuose kambariuose yra interneto prieiga su modemo ryšiu už vietinio skambučio kainą.
Liukso numeriuose yra svetainės ir miegamieji kambariai. Erdviuose apartamentuose yra sauna, plaukų džiovintuvas, lygintuvas, kelnių presas, mini baras ir mini seifas, tualetas, dušas, televizorius, telefonas. Liukso klasės kambariuose internetas yra nemokamas.
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Tervise Paradiis 4*
7.7 iš 10 2 apžvalgos | iš 28 viešbučių Parnu

gerai 2010 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 9.0

Nuostabus vieš butis. Aukš to lygio SPA. Pirtys yra linksmos. Maistas puikus! Rekomenduoju visiems. ypač vyrams...


gera kelionė 2008 Sausio 01 Įvertinimas 9.0

Nuo gruodž io 30 dienos ilsė jomė s Estijoje, Pernu, SPA vieš butyje Tervs Paradiz. Kambariai š varū s ir modernū s. Į sikū rę s Pernu į lankos pakrantė je, nuo ankstaus ryto galė site maudytis baseine, vė liau – vandens parke. Vandens parke yra srauni upė su č iuož yklomis ...


nesėkmė 2007 Gruodžio 01 Įvertinimas 5.0

Po kelionė s į Pernu sustojome 1 dienai Taline. Kelionių agentū ra mums patarė Domina Hotel. Deja, man nepatiko. nedega lemputė prie televizoriaus nebuvo pultelio, o kai atvež ė , daug mygtukų neveikė . Kambarys pasirodė su virtuve ir dviejų aukš tų , todė l langas per didelis, mat...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai