Viešbučio aprašymas Mara Simba Lodge 5*

Viešbutis yra Masai Mara nacionaliniame rezervate. Viešbutis yra patogių dviejų aukštų vasarnamių kompleksas po palmių lapų stogais, įsikūręs Talek upės vingyje, apsuptas krūmų ir natūralių sodų. Platūs takai jungia kambarius su centrine viešbučio dalimi, kurioje yra jauki bendra svetainė, restoranas (yra atskiras meniu vaikams ir vegetarams) bei baras. Po safario ar žygio pėsčiomis po Masai Marą svečiai gali atsipalaiduoti prie didelio baseino. Viešbutis siūlo įdomią pramoginę programą, taip pat safarius ir įvairias ekskursijas. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Masai Mara nacionaliniame draustinyje, 260 km arba 5 valandos kelio automobiliu nuo Nairobio. Skrydis lėktuvu trunka vieną valandą.

Paslaugos viešbutyje

baseinas, restoranas, 2 barai, konferencijų salė, dovanų parduotuvė, valiutos keitykla, auklės paslaugos, medicinos kabinetas, skalbykla, registratūros telefonas, registratūros seifas, pramoginė programa.

Numeriai

Viešbutyje yra 84 kambariai, po 6 kiekviename dviejų aukštų bungale (4 kambariai pirmame aukšte, 2 sujungti kambariai antrame aukšte). Viešbutį sudaro 60 kambarių su 2 atskiromis lovomis, 16 dviviečių kambarių, 8 triviečiai kambariai. Mediniai namai stovi ant akmeninio pagrindo, dengti makuti – palmių lapų stogu ir atkartoja tradicinio masajų būsto architektūrą. Kambarių interjeras taip pat sukurtas vietiniu stiliumi: šviesios sienos, kedro medienos grindys, originalūs afrikietiški interjero elementai. Kiekviename kambaryje yra privati ​​veranda su vaizdu į Masai Mara.

Numeriuose

miegamasis ir vonios kambarys su dušu, elektros lizdai, skėtis, 1 butelis vandens vienam asmeniui per dieną, tinklelis nuo uodų pagal pageidavimą.

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Mara Simba Lodge 5*
9.0 iš 10 0 | iš 2 viešbučių Masai Mara

Puikus namelis, rekomenduoju visiems 2013 Gruodžio 08 Įvertinimas 9.0

Vieną naktį apsistojome namelyje prie Naivaš os ež ero, reklaminė s kelionė s metu iš vyko į Keniją safaryje. Namelis tiesiog didingas, labai didelis ir graž us plotas, kuriame vaikš to bež dž ionė s ir stirnų bandos, o visai netoli tilto vaikš to ž irafos. Teritorijoje yra ...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis