Viešbučio aprašymas Baglioni Hotel London 5*

„Baglioni Hotel London“ yra naujausias „Baglioni Hotels Group“ viešbučių šeimos papildymas, kuris žymi naują Baglioni grupės plėtros etapą. Elegantiškas modernaus stiliaus interjeras dera su klasikinėmis Baglioni tradicijomis.
Viešbutis įrengtas kaip tarptautinis prabangus viešbutis, kuriame svečiai gali mėgautis visais „itališkos prabangos“ komponentais, kartu su išskirtiniu požiūriu į kiekvieno kliento aptarnavimą. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Hyde Park Gate 60, Londonas, SW7 5BB.
Viešbutis yra Kensingtono rajone. Dėl unikalios vietos, pro langus atsiveria nuostabus vaizdas į Kensingtono rūmus, kuriuose gyveno princesė Diana, ir į Kensingtono sodus. (Šalia yra ir Rusijos ambasados ​​pastatas.)

Paslaugos viešbutyje

Madingame italų restorane „Brunello“, iš kurio atsiveria vaizdas į parką, patiekiami itališki valgiai. Mėgaukitės šurmuliuojančia restorano atmosfera, subtiliausiais aromatais ir jausmingu skoniu patiekalais iš šviežių itališkų produktų, pagamintų pagal tradicinius ir originalius autorinės virtuvės receptus. Stilingas amerikietiškas kokteilių baras su plačiu virškinimo, viskio ir cigarų pasirinkimu. Taip pat yra pilnai įrengta salė konferencijoms, seminarams ir banketams. Visame pasaulyje žinomas Caroli SPA centras suteikia unikalią galimybę pasirūpinti sveikata ir grožiu.

Numeriai

Viešbutyje yra 66 kambariai, įskaitant geresniuosius, prabangius ir verslo klasės kambarius. Išrankiausi klientai gali rinktis iš plataus Superior, Deluxe ir Junior kambarių asortimento, dviejų prezidentinių liukso numerių su vaizdu į Kensingtono rūmus ir sodus.

Numeriuose

oro kondicionierius, vonios kambarys su chalatais, plazminis televizorius, nemokama videoteka su daugiau nei 100 filmų ir 1500 muzikos įrašų, telefonas, interneto prieiga, mini baras, seifas, kavos virimo aparatas Illy Caffe.
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai