Viešbučio aprašymas The Milestone Hotel & Apartments 5*

„Milestone Hotel & Apartments“ yra Londono centre, prestižiniame Kensingtono rajone, elegantiškame XIX amžiaus dvare, kurį sudaro du sparnai – pagaminti iš balto ir raudono akmens. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

baras, restoranas, liftas, automobilių stovėjimo aikštelė, treniruoklių salė, sveikatingumo centras, vaikų priežiūra, automobilių nuoma, konferencijų salės, 24 valandas per parą, valiutos keitykla, skalbykla, sūkurinė vonia, sauna, verslo centras.

Numeriai

Viešbučio vidaus apdaila ir elegantiškų kambarių interjerai stebina rafinuotumu ir rafinuota prabanga – visi kambariai, įrengti naujausiomis technologijomis, turi individualų, tam tikrą temą atitinkantį ir klasikinio stiliaus interjerą: medžio ir marmuro apdaila. , prabangūs kilimai, antikvariniai baldai, draperijos iš sunkių audinių, veidrodžiai masyviuose rėmuose ir krištolo sietynai, išskirtiniai paveikslai ir dailės objektai.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, palydovinė televizija, cd ir dvd grotuvas, radijas, tiesioginis telefonas, mini baras, plaukų džiovintuvas, kambarių aptarnavimas, įtampa: 220V, kompiuterio prievadas, interneto prieiga, kavos virimo aparatas.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai