Viešbučio aprašymas Erten Konak 4*

Šis elegantiško, klasikinio Sultanahmet stiliaus viešbutis yra puikioje vietoje norintiems apžiūrėti Stambulo lankytinas vietas, pėsčiomis nueisite iki Bosforo sąsiaurio. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
09
Pr
10
An
11
Tr
12
Th
13
Pn
14
Št
15
Sk
16
Pr
17
An
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė, terasa, išskirtinio dizaino viešbutis, restoranas, kambariai nerūkantiems, bagažo saugykla, baras, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, patogus gėjams, visą parą dirbanti registratūra, seifas, visose viešose ir privačiose patalpose nerūkoma, Laikraščiai , Garsui nepralaidūs kambariai, Oro kondicionavimas, Sodas, Šildymas, Numatyta rūkymo zona, Auklių / vaikų paslaugos, Interneto paslaugos, Bilietų aptarnavimas, Cheminis valymas, Valiutos keitimas, Wi-Fi, kambarių aptarnavimas, V.I.P. Paslaugos, Batų valymas, Nemokamas belaidis internetas, Susitikimų / banketų salė, Pusryčiai kambaryje, Automobilių nuoma, Pervežimas į ir iš oro uosto, Lyginimo paslaugos, Ekskursijų informacijos punktas, Verslo centras, Vestuvinis liukso numeris, Faksas / kopijavimas
  • renovacijos metai

Numeriai

Erten Konak yra dekoruotas tipišku turkišku stiliumi su didingais kambariais, aukštomis lubomis, marmurinėmis ir medinėmis grindimis, išklotomis turkiškais kilimais.
numeriai 5,3
paslauga 4,9
švara 5,6
maistas 6,5
infrastruktūra 7,3
Kainų grafikas
09
Pr
10
An
11
Tr
12
Th
13
Pn
14
Št
15
Sk
16
Pr
17
An
18
Tr
19
Th
20
Pn
21
Št
22
Sk
23
Pr
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Erten Konak 4*
5.8 iš 10 0 | iš 1968 viešbučių Stambulas

Visada renkamė s vieš butį pagal vietą , į vertinimą ž vaigž dutė mis ir vieš buč io sveč ių atsiliepimus. Š is vieš butis turė jo puikių atsiliepimų ir tik vieną neigiamą – paaiš kė jo, kad tai tiesa. Todė l mano apž valgoje tik faktai.

...


Tsargrado širdyje 2009 Gegužės 27 Įvertinimas 8.0

Erten Konak yra istoriniame miesto rajone (Sultanahmet rajone), ramiame gyvenamajame rajone, 5 min. nuo Mė lynosios meč etė s ir 10 min. iš Hai Sofijos. Vieš butyje yra 8-10 kambarių , pirmame aukš te yra geras restoranas.
Vieš buč io privalumai:
1. Rami, jauki vietovė , netoli lankytinos vietos. Naktimis n...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis