Viešbučio aprašymas Prince Hotel & Residence 5*

Viešbutis yra netoli centrinio miesto verslo rajono. Netoli viešbučio yra pagrindinės miesto lankytinos vietos: Petronas bokštai dvyniai, didžiulis prekybos centras (Suria KLCC), taip pat Bukit Bintang prekybos ir pramogų zona. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

40 minučių nuo oro uosto ir netoli miesto centro.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai (japoniška, kiniška ir tarptautinė virtuvė), 2 barai, baseinas, sūkurinė vonia, vaikų baseinas, SPA centras, konferencijų salės, pokylių salės, posėdžių salės, verslo centras (garso ir vaizdo aparatūra, Wi-Fi zona, biuro įranga) , vaikų klubas, žaidimų aikštelė, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, parduotuvės.

Numeriai

608 įvairių kategorijų kambariai:
Prabangus kambarys: labai didelė lova, vonios kambarys, televizorius.
Prabangus verslo klasės kambarys: labai didelė lova, įrengta darbo zona, vonios kambarys, televizorius.
Deluxe Residence: miegamasis su labai didele lova ir televizoriumi, svetainė su valgomojo zona ir virtuve, vonios kambarys su vonia, dušu ir tualetu. Svetainėje: sofa, foteliai, žurnalinis staliukas, rašomasis stalas, valgomojo zonoje: valgomasis stalas keturiems žmonėms. Virtuvės zonoje: keturių degiklių viryklė su orkaite, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas.
Aukščiausios klasės rezidencija: panašus į prabangų kambarį, skiriasi tik konfigūracija.
Dviejų miegamųjų liukso rezidencija: 2 miegamieji su labai didelėmis lovomis (didžiajame miegamajame - televizorius), 2 vonios kambariai (didiame vonios kambaryje - vonia ir dušas, mažame vonios kambaryje - tik dušas), svetainė su valgomojo zona ir virtuvės zonos, darbo kambarys. Svetainėje: sofa, foteliai, žurnalinis staliukas, rašomasis stalas, valgomojo zonoje: valgomasis stalas keturiems žmonėms. Virtuvės zonoje: keturių degiklių viryklė su orkaite, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas.
Trijų miegamųjų liukso rezidencija: 3 miegamieji (king size ir dvi atskiros lovos, trečiame miegamajame - sofa-lova), 3 vonios kambariai, svetainė su valgomojo zona ir virtuve, svečių tualetas. Svetainėje: sofa, foteliai, žurnalinis staliukas, rašomasis stalas, valgomojo zonoje: valgomasis stalas keturiems žmonėms. Virtuvės zonoje: keturių degiklių viryklė su orkaite, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas.

Numeriuose

Televizorius su palydovine televizija, telefonas su balso paštu, mini baras, modemas.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai