Viešbučio aprašymas 33 Удовольствия 3*

Jaukaus mini viešbučio „33 Pleasures“ interjeras sukurtas XIX a. Patogi vieta ir geras susisiekimas yra puiki vieta tiek turistams, tiek verslo žmonėms. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Sankt Peterburgo centre, 15-20 minučių pėsčiomis nuo Moskovskio geležinkelio stoties, netoli metro ir pagrindinės miesto magistralės - Nevskio prospekto.

Numeriai

7 skirtingos nuotaikos ir dvasios kambariai. Kiekvienas iš jų yra individualaus dizaino, rankų darbo baldų ir dekoro, ir kiekvienas turi savo istoriją.
Numeris №1
Nuostabus, linksmas, energijos suteikiantis spalvų derinys: pistacija + oranžinė. Šiame kambaryje nėra vietos nusivylimui ir nuoboduliui. Šypsena yra pirmoji svečio reakcija šiame kambaryje. Lengvas humoras čia yra visame kame – lempose ant „gyvai“ lenktų kojų, pagalvėse su pūkuotais pomponais, oriose boružėse. mazgas. Tačiau nuostabiausia yra iš viršaus. "O, sofa yra ant lubų!" - pasakė berniukas, vienas pirmųjų šio kambario svečių. Ir niekas to nepasakė geriau už jį. Išties, jei lubos aptrauktos oda, gulėti ant lovos dar minkštiau.
Numeris №2
Angliško stiliaus kambarys. Drėgnas Sankt Peterburgo klimatas netrukdo, jei jus supa ramūs žali tonai, nepamainoma botanikos kolekcija, vilnoniai kilimai, pledas ir puikus Greenfield arbatų pasirinkimas. Čia ir anksčiau buvo savininko – geležinkelio inžinieriaus – biuras. Tačiau vietoje – orumas. mazgas buvo židinys, iš kurio iki šių dienų išliko tik krosnelės sklendės, kurios matosi sumontuotos į koloną koridoriuje.
Numeris №3
Švelni geltona spalva labiau nei kiti skatina laimės jausmą ir sukuria gerą nuotaiką. Auksiniai užuolaidų atspalviai ir lengvas tapetų blizgesys simbolizuoja solidumą ir prestižą. kėdės – klasikinės Vienos – pagamintos 1912 m.
4 kambarys
Dizaino subtilumas ir elegancija yra pagrindiniai šio kambario privalumai. Ramūs ir kilnūs tonai, senų praėjusio amžiaus fotografijų aplinka primena praėjusius šimtmečius. Stalo kojelė yra buvusi siuvimo mašinos atrama. Nuotraukų rėmelis V.F. „Komisarževskaja“ pagaminta iš senos dėžutės dangčio – lenktas stiklas su briaunu buvo išsaugotas, tačiau aksomą teko atnaujinti. Tai vienas iš mergaičių kambarių.
Numeris №5
Kambarys sukelia prisiminimus apie Olandiją, kuri padarė didelę įtaką Petrui I ir daug jo išmokė. Reprodukcija virš lovos buvo atvežta iš Amsterdamo – puikaus mažųjų olandų meno pavyzdžio. Nieko nepaliks abejingo rankomis dažytos olandiško stiliaus plytelės. mazgas ir senovinis marmurinis rėmas veidrodžiui.
6 kambarys
Nedidelis, bet labai ramus kambarys. Jo bruožas – F.F. akvarelių kopijos. Baganetai, kuriuose vaizduojamos arčiausiai viešbučio esančios gatvės. Tokie jie buvo tik prieš 150 metų: vieno aukšto mediniai namai, ištrupėjusios tvoros. Pinti šviestuvai, „nėriniai“ tapetai, rankomis išsiuvinėtos pagalvės atkuria Sankt Peterburgo „vaikystės“ epochą – gyvenimas dar ne didmiestis, o gana provincialus. Kojos po vonios kambariu yra ketaus balustrai iš laiptinės. Šioje buto dalyje buvo virtuvė, kurioje jie gamindavo maistą ponams. Iš virtuvės tikrai buvo išėjimas į galinius laiptus: senuosiuose Sankt Peterburgo apartamentuose visada buvo 2 įėjimai – priekyje ir gale.
Numeris №7
Iš šių sienų sklinda romantika! Veliūrinės užuolaidos, putojančios lempos, šilkinės pagalvės. Rožinė spalva natūraliai asocijuojasi su švelniais pavasarinių gėlių žiedlapiais. O violetiniai tonai – paslaptingiausios spalvos – sujungia raudonos aistrą ir mėlynos spalvos ramybę, t.y. priešingos emocijos. Nenuostabu, kad šios nepaprastos spalvos unikalumas patinka kūrybingiems tipams. Pūkuotas kilimas ir maži langai sukuria komforto ir privatumo atmosferą.

Numeriuose

- dvigubi stiklai;
- tinkleliai nuo uodų;
- didelės spartos interneto prieiga;
- telefonas;
- LCD televizorius;
- arbatos rinkinys;
- plaukų džiovintuvas;
- vienkartinės asmeninės higienos priemonės: (šlepetės, chalatai, šampūnas, muilas, dušo kepuraitė).
numeriai 9,3
paslauga 8,9
švara 9,5
maistas 9,4
infrastruktūra 8,8
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie 33 Udovolstviia 3*
8.4 iš 10 19 apžvalgų | №3 iš 259 viešbučių Peterburgas

Puikus viešbutis su išskirtinio dizaino kambariais 2015 Gruodžio 31 Įvertinimas 10.0

Naujų jų metų š ventė ms atvykome į Sankt Peterburgą . Man labiau patinka maž i vieš buč iai, o ne dideli vieš buč iai. Č ia patraukli kaina, jauki atmosfera, nė ra pretenzingo aptarnavimo. Nudž iugino, kad registracija buvo 12.00, o ne 14.00, kaip daugelyje kitų vieš bu...


WWW.DATETODAY.RF 2015 Gegužės 01 Įvertinimas 1.0

Data š iandien www. datetoday. rf...


puikus viešbutis! 2013 Lapkričio 02 Įvertinimas 10.0

Man patiko viskas: vieta yra 5 minutė s nuo metro ir 15 minuč ių iki Nevskio; interjeras nukelia į.20 amž iaus pradž ią - labai jaukiai ir su meile į rengtas (visi kambariai dekoruoti skirtingai); š varu ir tylu; rū pestingas, dė mesingas personalas (š eimininkė s); sotū s, į vairū...


Mūsų 2012 Lapkričio 01 Įvertinimas 7.0

Su dukra ir seserimi ilsė jomė s 2012 metų lapkrič io 1 – lapkrič io 5 dienomis „33 malonumuose“. Man labai patiko! Ypač artumas nuo Maskvos gelež inkelio stoties ir metro stoties "Chernyshevskaya".
Skanū s ir sotū s pusryč iai. Kiekviena diena vis kitokia. Pavyzdž iui, pirmą dieną turė j...


33 malonumai minus keli... 2012 Rugsėjo 08 Įvertinimas 6.0

Kas tada yra apž valga? Atsiliepimai, manau, turė tų bū ti objektyvū s, geri ar blogi. Š i istorija nutiko tik mums, todė l papasakosiu ją č ia. Vieš butis pasirinktas tiesiog pagal teigiamus atsiliepimus, nors visada reikia atkreipti dė mesį , kas konkreč iai nepatiko konkreč iame vie#...


Grįžkite į savo mėgstamą viešbutį 2012 Sausio 01 Įvertinimas 10.0

Per Naujų jų metų š ventes atvykome į mė gstamą miestą , į savo mė gstamą vieš butį .
Smagu, kad prisimena, padarė nuolaidą (labai reikš minga), davė karš tos kavos su pienu ir vaiš ino karš ta duona (kiekvienas irgi kepa patys, pagal skirtingus receptus) lie...


jaukus mazas viesbutis 2011 Kovo 01 Įvertinimas 9.0

Milž iniš ki padė kos ž odž iai š io mini vieš buč io š eimininkams, tikrai 33 malonumai, jauki atmosfera, kaip nesinori iš vykti, bet deja darbas.
Ypatingas ač iū techninė s priež iū ros personalui. Bū sime Sankt Peterburge – bū tinai sustosime Jū sų mini vie#...


Susijaudinęs! 2010 Liepos 01 Įvertinimas 9.0

„33“ apsistojome pirmą kartą , bet tikrai ne paskutinį . Norė č iau atkreipti dė mesį į daugybę š io vieš buč io privalumų , tokių kaip personalo dė mesingumas ir mandagumas, š vara, pusryč ių į vairovė , patogi vieta turistams ir kt.
Svarbiausias dalykas, ku...


Mini viešbutis 2010 Kovo 01 Įvertinimas 9.0

Graž us, patyrę s kambarių ir svetainė s interjeras. Pusryč iams negausū s, bet pakankamai pakankamai: jogurtas, uogienė s, deš relė s, kiauš inienė , patiekė net sumuš tinį su š viež iai sū dyta raudona ž uvimi, o kas ypač dž iugino visi puikios kokybė s...


Mini viešbutis 2009 Spalio 01 Įvertinimas 9.0

Esu verslo keliautojas, amž inas klajoklis. Lankiausi į vairiuose miestuose, iš sinuomojau kambarius vieš buč iuose ir net kampelį kokiame nors miestelyje. Valdž ia neiš barstys, kad sumokė tų už orų proletariato pragyvenimą , bet š į kartą buvau maloniai nustebintas. Sankt Peter...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis