Beltran de Santa Cruz Boutique Hotel 3*

Viešbučio aprašymas Beltran de Santa Cruz Boutique Hotel 3*

Donas Gabrielis de Beltranas iš Santa Kruzo miesto 1732 m. pasirašė sutartį statyti namą Senojoje aikštėje Havanoje, tačiau mirė dar nebaigus statybų. Jo našlė susitarė su užsakovu vietoj pagrindinio pastato pastatyti sumažinto mastelio kopiją. Šio namo, nuo tada vadinamo „Mažuoju namu“, statybos buvo baigtos 1739 m. Nuo tada name ne kartą apsistojo daug turtingų ir kilmingų šeimų bei asmenų, vėliau čia gyveno net Prancūzijos karalius Liudvikas Pilypas. Mūsų laikais „Mažasis namas“ – viešbutis Beltran de Santa Cruz – beveik nepasikeitė, savo sienose išlaikęs unikalią kolonijinių laikų atmosferą. Netoli viešbučio yra katedra, bazilika ir muziejus. Viešbutis buvo atnaujintas 2002 m. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

17 km iki tarptautinio oro uosto. José Marty.

Paslaugos viešbutyje

Kambarių aptarnavimas, savitarnos pusryčiai, bagažo saugykla, interneto kavinė, taksi iškvietimas, visą parą dirbanti registratūra, mokamas belaidis internetas, amerikietiškos kredito kortelės nepriimamos.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • liftas
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • renovacijos metai

Numeriai

11 standartinių dviviečių kambarių 24 m2 ir junior suite 60 m2. Yra 3 dviviečiai kambariai, kurie gali būti naudojami kaip triviečiai kambariai.

Numeriuose

Oro kondicionierius, papildoma lova (pagal pageidavimą), tiesioginis telefonas, palydovinė televizija, seifas (mokamas), mini baras, vonios kambarys su vonia, plaukų džiovintuvu, karštu ir šaltu vandeniu.

Adresas

Calle San Ignacio, núm.411, entre Muralla y Sol, La Habana Vieja

Telefono numeriai

Тел.: (53) 7860 8330
Факс: (53) 7860 8383

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis