Viešbučio aprašymas Vip Madrid Hotel 4*

Viešbutis pastatytas 1998 m., o modernizuotas 2003 m. Įsikūręs miesto centre, netoli Marquis de Pombal aikštės, Laisvės alėjos ir istorinio Lisabonos centro. Viešbutis yra netoli Edvardo VII parko ir greitkelių, vedančių iš miesto. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra miesto centre, netoli Marquês de Pombal aikštės, Laisvės alėjos ir istorinio Lisabonos centro. Jis yra netoli Edvardo VII parko ir greitkelių, vedančių iš miesto.

Paslaugos viešbutyje

Barai, garažas (mokamas), kambariai su oro kondicionieriais, konferencijų salė, registratūra dirba visą parą, liftai, medicininė priežiūra, valiutos keitykla, kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė (mokama), skalbykla, registratūra , restoranas (nerūkymo zona), restoranai, seifas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 86 kambariai 6 aukštuose, iš kurių 23 vienviečiai, 51 dvivietis ir 6 apartamentai.

Numeriuose

Vonios kambarys, kiliminė danga, mini baras, tiesioginis telefonas, radijas, seifas, palydovinė/kabelinė televizija, plaukų džiovintuvas, centrinis šildymas, centrinis oro kondicionierius.
numeriai 2
paslauga 4
švara 1
maistas 3
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Vip Madrid Hotel 4*
3.0 iš 10 0 | iš 225 viešbučių Lisabona

šlykštus 2010 Balandžio 15 Įvertinimas 3.0

Portugalijoje buvome pagal tokią schemą : vienai dienai skridome į Lisaboną - į š į vieš butį , ten nakvojome, o kitą dieną iš vykome į Portą , tada grį ž ome į Lisaboną , bet gyvenome kitame vieš butyje (beje, taip pat 4 ž vaigž dutė s, bet daug ger...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai