Viešbučio aprašymas Файна Хата 2*

Privati ​​sodyba šeimos atostogoms "Fayna Khata" yra dviejų aukštų medinis namas ant Pruto upės kranto po Malivo kalnu kaime. Delyatyn Ivano-Frankivsko sritis. // Atnaujinta 30 liepos 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Jaremčė - 2 km, Bukovelis - 35 km, Yablunytsya - 29 km.

Paslaugos viešbutyje

Ekskursijų po Karpatus organizavimas, pervežimas, pirtis.

Numeriai

Sodyboje yra 3 kambariai, visi dekoruoti medžiu. Langai su vaizdu į kalnų upę Prut ir Malivo kalną. Dvaro talpa – 10 žmonių.

Numeriuose

Nr.1 – dvivietis su dviem viengulėmis lovomis. Pirmajame aukšte. Šalia kambario yra vonios kambarys ir sauna. Taip pat pirmame aukšte yra virtuvė.
№2 - dviejų kambarių apartamentai (2+1) antrame aukšte. Pirmame kambaryje yra didelė dvigulė lova, antrame - viengulė lova. Vonios kambarys kambaryje. Skirta 3 žmonėms.
Nr.3 - dviejų kambarių apartamentai (2+3) antrame aukšte. Pirmame kambaryje - sofa-lova (3 asmenims). Antrame kambaryje yra dvigulė lova. Vonia. Skirtas 5 žmonėms.

Adresas

Šv. 92 m. liepos 16 d., Deliatynas, Ivano Frankivsko sritis, Ukraina
numeriai 10
paslauga 10
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Faina KHata 2*
9.0 iš 10 0 | iš 143 viešbučių Jaremčė

rojus 2009 Rugpjūčio 10 Įvertinimas 9.0

Jei norite ramių š eimyninių atostogų , tai VISADA važ iuokite į Karpatus, į sikurkite Delyatyne „Faynaya trobelė je“ ir mė gaukitė s tiesiog rojaus atostogomis!!!!!!!!!!!!! ! Papė dė je į sikū rusi Sadyba kalno pač iame Pruto krante. Kambariai labai graž iai į rengti, gyven...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai