Viešbučio aprašymas Немецкий клуб 3*

Viešbutis „German Club“ įsikūręs viename ekologiškai švariausių Sankt Peterburgo rajonų, 5 minutės pėsčiomis nuo metro, o tai ypač prisideda prie palankaus svečių poilsio.
Pirmųjų lankytojų viešbutis sulaukė 1994 m., o 2000 m. buvo rekonstruotas. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra patogioje vietoje su gera ekologija. Netoliese yra Primorsky Victory parkas su daugybe pramogų. Miesto centrą automobiliu pasieksite per 20 minučių, o metro – per 25 minutes. Iki Sankt Peterburgo priemiesčių (Puškino, Pavlovskas) nuvažiuoti automobiliu ar autobusu užtruksite ne ilgiau kaip 30-35 minutes. Iki Pulkovo oro uosto automobiliu nuvažiuosite per 15 minučių. Artimiausia metro stotis yra Moskovskaya.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras; susitikimų kambarys; skalbiniai; lyginimo kambarys; oro ir geležinkelio bilietų užsakymas; taksi užsakymas; ekskursijų programų po miestą ir priemiesčius užsakymas; seifas registratūroje; automobilių stovėjimo aikštelė.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra tik 16 kambarių (standartinių, mažųjų apartamentų ir liukso numerių), tačiau visi jie yra erdvūs, šviesūs ir puikiai tinka poilsiui. Į Vokiečių klubą įeinama asmeniniu magnetiniu raktu. Į visų kambarių kainas įskaičiuoti lengvieji pusryčiai. Už papildomą mokestį galima įsigyti papildomos vietos.

Numeriuose

vonios kambarys su dušu; telefonas; Televizorius; patogūs baldai.

Adresas

Šv. Gastello, 20, Moskovskaya metro stotis
numeriai 9
paslauga 10
švara 10
maistas 10
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Nemetskii klub 3*
9.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Š lovingas Sankt Peterburgo miestas mus visiš kai suž avė jo!! ! Buvo labai juokinga atvykti su viltimi aplankyti bent porą muziejų , o mainais gauti gerai organizuotą poilsio programą atsakingų „German Club Hotel“ administratorių ir daugybė s premijų , kurias jie siū lo patikrinus. į !! !...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai