Artex Cottage Resort in Algonquin Park 3*

Viešbučio aprašymas Artex Cottage Resort in Algonquin Park 3*

Kotedžų kompleksas, esantis Algonquin nacionaliniame parke, Algonquin Park yra apie tris šimtus kilometrų nuo Toronto. Tai seniausias Ontarijo parkas ir vienas didžiausių parkų Kanadoje. Algonquin yra 7 725 kv. miškai, nesuskaičiuojama daugybė ežerų ir upių. Kompleksą sudaro du kotedžai-nameliai, esantys abiejose nedidelės įlankos pusėse. // Atnaujinta 07 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Klubo teritorija išsidėsčiusi palei Madavaskos upę 20 akrų plote, pakrantės ilgis – 600 metrų. Iš trijų likusių pusių Artex teritoriją supa tikras, mišrus, tankus miškas.

Paslaugos viešbutyje

Mažos bibliotekos su knygomis rusų kalba; videotekos su dideliu rusiškų filmų (klasikinių, šiuolaikinių, vaikiškų, animacinių) DVD ir CD formatu pasirinkimu kiekvienuose namuose, restoranas su rusiškos, ukrainietiškos, Viduržemio jūros virtuvės patiekalais, pirtis, ekskursijos, žvejyba.

Numeriai

Viename name yra penki miegamieji ("oranžinė", "mėlyna", "smėlio spalvos", "rožinė" ir "juoda ir balta" pagrindinis miegamasis), jie yra gražiai įrengti; virtuvės (pirmame ir antrame aukštuose) pilnai sukomplektuotos su indais ir aprūpinta naujausia virtuvės technika; yra valgomasis; svetainė su židiniu; jaukūs tualeto kambariai pirmame ir antrame aukštuose; pagrindinis miegamasis turi savo tualetą ir vonią.

Antrame name yra keturi miegamieji, du pirmame aukšte, du antrame; erdvi svetainė su židiniu; virtuvė, taip pat pilnai įrengta; valgomasis; WC ir dušas pirmame aukšte; WC ir vonia - antrame aukšte, didelė veranda, denis, balkonai.

Erdvios verandos šiltuoju metų laiku labai patogios draugiškiems susibūrimams ir vaišėms.
numeriai 10
paslauga 10
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Artex Cottage Resort in Algonquin Park 3*
9.0 iš 10 0 | iš 3 viešbučių Torontas

Taip neįprasta, kad nusprendžiau parašyti... 2009 Rugpjūčio 15 Įvertinimas 9.0

Po ilgos kelionė s per JAV planavome su senu draugu sustoti Toronte ir pakeliauti tradiciniu marš rutu: Torontas – Otava – Monrealis – Kvebekas – Niagara. . . Tokios kelionė s visada organizuojamos pagal principą – Į niekur. . . Eini ir sustoji, kur tik nori. . .
Tač iau planus teko keisti – draugas į kalbė jo eiti &...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai