Viešbučio aprašymas Kempinski Palace Portoroz Istria 5*

„Kempinski Palace“ yra viešbučių kompleksas, atidarytas 2008 m. po visiško atnaujinimo. Jį sudaro senoji „Senųjų rūmų“ dalis, pastatyta XIX amžiuje, ir naujas viešbutis „Palace Nouveau“. Įsikūręs netoli Adrijos jūros pakrantės, Portorožo miesto širdyje, netoli nuo viduramžių perlo – Pirano miesto ir tik dvi valandos kelio nuo Venecijos. Kurortas garsėja švelniu Viduržemio jūros klimatu ir daugiau nei šimtmečio kurorto tradicijomis. Viešbutį supa šimtmečio senumo parkas, paskelbtas kraštovaizdžio meno paminklu. Portorožas. Viešbutyje yra daug įvairių pramogų svečiams, parduotuvės, SPA, treniruoklių centrai, taip pat sūraus vandens baseinai. Tinka garbingiems išrankiems klientams. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Portorožo centre, saugomame kraštovaizdžio parke, 75 km iki Triesto oro uosto, 92 km iki Pulos oro uosto, 140 km nuo Liublianos oro uosto. Portorožo ir Pirano uostai yra už 3-4 km.

Netoli Portorožo yra dvi svarbiausios Slovėnijos turistų traukos vietos: Postojna urvas ir Lipizza žirgynas.

Paplūdimys

Paplūdimys yra kitoje kelio nuo viešbučio, tai betoninė platforma, taip pat yra atskira smėlio ir akmenukų zona. Įėjimas į paplūdimį „Medusa“ – už mokestį.
  • ant jūros kranto
  • miesto paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai
  • paplūdimio rankšluosčiai

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, bagažo saugykla, ekskursijų informacijos punktas, bilietų tarnyba, konsjeržo paslaugos, faksas / kopijavimas (mokamas), lyginimo paslauga (mokama), batų blizginimas (mokamas) ), kambarių aptarnavimas: visą parą (už papildomą mokestį), laikraščių pristatymas, elektromobilių įkrovimo stotelė, limuzinų nuoma su vairuotoju (už papildomą mokestį), rūkymo zonos, parduotuvės, įėjimas į Rose Spa lauko ir vidaus jūros vandens baseinus (nemokamai) ).

Restoranai ir barai:

Crystal Hall Restaurant – savitarnos pusryčiai su karštais ir šaltais patiekalais. Dirba nuo 7:00 iki 12:00.

A la Carte restoranas Sophia – Viduržemio jūros regiono virtuvė su itališku akcentu. Dirba nuo 19:00 iki 23:00).

Fleur De Sel – Azijos virtuvė, modernus lounge stiliaus baras-kavinė su lengvais užkandžiais ir kokteiliais. Dirba nuo 11:00 iki 23:00).

Arbatos kambarys
Burbulai (vyno baras ir vyrų salonas) - aperityvai, šampanas, kokteiliai ir vyrų klubas (tik vyrams).

Pool Bar – Baras prie baseino, siūlantis sveiką maistą: lengvus užkandžius, šviežiai spaustas sultis, aukštos kokybės mineralinį vandenį. Dirba nuo 11:00 iki 19:00.

"Palace Club" - vestibiulio baras su gyva muzika vakarais siūlo įvairius gėrimus ir užkandžius tapas, savo gamybos alkoholio stiliumi. Dirba nuo 17:00 iki 01:00.

Vynuogių rūsys – degustacijų vyno rūsys (siūlomos vyno, romo ir konjako degustacijos, talpina iki 15 žmonių).
  • restoranas
  • A la carte restaurant
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • vidinis baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • patalpos žmonėms su negalia
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • renovacijos metai

Vaikams

Vaikų kambarys.
  • vaikų klubas
  • vaikiškas meniu restorane
  • auklė

Pramogos ir sportas

Sveikatingumo centras „Rose Spa“: aromatingas sveikatingumo centras, vidaus baseinas su jūros vandeniu (70 m2) su įėjimu į lauko baseiną (213 m2), pirtys (turkiška, Rasul, infraraudonųjų spindulių), aromaterapija, veido ir viso kūno masažas, poilsio kambarys Rose Suite. Dėl gydomojo, sveikatą gerinančio mineralinio vandens, jūros vandens, gydomojo purvo ir druskų poveikio kartu su palankiausiu klimatu ir grynu oru Portorožas vienu metu tapo kurortu.

Į apgyvendinimo kainą viešbutyje įskaičiuota: įėjimas į lauko ir vidaus baseinus su jūros vandeniu „Rose Spa“, pirtis.

Rose Spa Aroma Center: siūlo visiškai naują kryptį, paremtą homeopatinių ingredientų ir natūralių eterinių aliejų sąveika, kuri išties teigiamai veikia sielą ir kūną. Pasikonsultavus su viešbučio gydytoju ir specialistais konsultantais, Jums bus pasiūlyta individualiai, atsižvelgiant į Jūsų organizmo ypatybes, pritaikyta programa.

Netoli viešbučio yra teniso centras su teniso stadionu ir 13 smėlio žaidimų aikštelių.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • dviračių nuoma
  • sporto salė

Numeriai

Viešbutyje yra 183 kambariai. Interjero dizainas pristato įvairius XIX–XXI amžių mene egzistavusius stilius: art nouveau, kubizmą, art deco, klasiką, aukštųjų technologijų ir kt.

Skirtumas tarp senosios ir modernios viešbučio dalies yra kambarių dizainas. Senosios ir modernios dalies kambariuose baldai skiriasi, tačiau yra modernūs abiejose dalyse. Viešbutyje yra 102 kambariai su vaizdu į parką ir 81 kambarys su vaizdu į jūrą. Yra galimybė sujungti kambarius, taip pat kambarius žmonėms su negalia. Papildoma lova galima tik liukso ir prabangiuose kambariuose.

124 Superior Double: bendras plotas – 30 m2, įsikūręs senojoje ir modernioje viešbučio dalyje, galimas apgyvendinimas kambariuose su vaizdu į jūrą arba parką. Kambaryje yra didelė labai didelė lova arba dvi atskiros lovos. Yra galimybė sujungti kambarius. Šios kategorijos kambariai yra su vaizdu į jūrą ir yra tik senojoje viešbučio dalyje.

40 Deluxe Double: bendras plotas - 40 m2, įsikūręs modernioje ir senojoje viešbučio dalyje. Kai kuriuose kambariuose yra papildomai įrengti dušai. Galimi kambariai su vaizdu į jūrą arba parką.

4 Rose Suite: bendras plotas - 55 m2, kambariai su vaizdu į jūrą, esantys tik modernioje viešbučio dalyje (kampiniai kambariai). Visuose kambariuose yra vonia ir dušas.

5 Venecijos apartamentai: bendras plotas - 70 m2, kambariai su vaizdu į jūrą, balkonas, yra tik senojoje viešbučio dalyje (kampiniai kambariai). Visuose kambariuose yra vonia ir dušas.

2 Laguna Suite: bendras plotas - 70 m2, kambariai su vaizdu į jūrą, esantys senojoje viešbučio dalyje - viršutiniame aukšte su nuostabiu vaizdu į įlanką. Kambaryje yra balkonas su sūkurine vonia. Visuose kambariuose yra vonia ir dušas.

2 Piran Suite: bendras plotas - 85 m2, abu kambariai su vaizdu į jūrą. Prabangiai įrengti dviejų aukštų kambariai, įrengti modernioje viešbučio dalyje. Svetainė ir tualetas yra pirmame aukšte. Miegamasis, persirengimo kambarys ir vonios kambarys su sūkurine vonia yra antrame aukšte, iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas į Pirano įlanką.

4 Palace Suite: bendras plotas - 92 m2, įsikūręs senojoje viešbučio dalyje, su vaizdu į jūrą. Visi šios kategorijos kambariai yra puikiai įrengti ir įrengti, su erdvia svetaine (jei pageidaujama - su atskiru svečių miegamuoju), dviem tualetais. Visuose šios kategorijos kambariuose yra persirengimo kambarys ir valgomasis 6 žmonėms.

1 Marcello Suite: kambario plotas - 70 m2, įsikūręs senojoje viešbučio dalyje 5 aukšte. Kambaryje yra baras, 42 m2 terasa su sūkurine vonia. Iš terasos atsiveria nuostabus vaizdas į Pirano įlanką. Marcello Suite taip pat vadinamas Party Suite, nes. jį galima išsinuomoti privatiems vakarėliams.

1 Prezidentinis butas: kambario plotas - 230 m2. Pats prabangiausias ir erdviausias viešbučio kambarys, esantis senojoje viešbučio dalyje. Kambaryje yra svetainė su Bang & Olufsen vaizdo ir garso sistema, valgomasis 10 žmonių, miegamasis su atskiru vonios kambariu, biblioteka, svečių miegamasis su vonios kambariu ir didelė terasa, iš kurios atsiveria nuostabūs vaizdai į Pirano įlanka.

Numeriuose

Telefonas, LCD televizorius, moderni garso ir vaizdo sistemos, bevielis internetas (nemokamas), žaidimų konsolės pagal pageidavimą už papildomą mokestį, mini baras, seifas, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, bidė, tualetas, plaukų džiovintuvas) , chalatas, šlepetės, baseino ir paplūdimio rankšluosčiai, balkonas.

Adresas

Obala, 45, 6320 Istria, Slovėnija

Telefono numeriai

Tel: +386 5692 7000

Еl. paštas

reservations.portoroz@kempinski.com
numeriai 7
paslauga 7
švara 6,5
maistas 6,5
infrastruktūra 5,5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Kempinski Palace Portoroz Istria 5*
5.0 iš 10 0 | iš 21 viešbučių Portorozas

Geras viešbutis, bet neprotingai brangus 2017 Rugpjūčio 26 Įvertinimas 7.0

Vieš butis geras, malonus aptarnavimas, patogū s kambariai, š varu (kambarį tvarkiau 3 kartus per dieną ! ), Bet kaina neadekvati. Net š ampanas pusryč ių metu nekompensuoja vieš buč io iš laidų . Baseinas š varus, bet nedidukas, vaikų kambarys 20 metrų , ž aislai pirkti brangiai...


Neteisingas Kempinski viešbutis Portorože 2010 Rugpjūčio 02 Įvertinimas 3.0

5 ž vaigž duč ių vieš butis su š imto metų istorija. Deja, net per tokį ilgą gyvavimo laiką vieš butis nesugebė jo organizuoti savo darbuotojų darbo. Per vieš nagė s savaitę kambarys nebuvo tvarkomas 2 kartus, o po pirmo karto buvo kreiptasi į registratū rą , kur n...


13 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Poilsio ir pramogų programa vaikams
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
SPA paslaugos viešbutyje
Lauko baseinas poilsiui
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems
Patogus parkingas