Viešbučio aprašymas Mandarin Oriental 5*

Įsikūręs palei vaizdingą uostą Singapūro verslo ir pramogų rajone, viešbutis siūlo savo svečiams puikų aptarnavimą ir neprilygstamą komfortą tikros rytietiškos prabangos atmosferoje. Po kapitalinio atnaujinimo 2004 m. įrengtas naujausiomis technologijomis viešbutis tapo vienu madingiausių Singapūre. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

miesto verslo ir kultūros centre, priešais Esplanadą – Singapūro teatro ir parodų centrą, netoli madingų restoranų ir butikų, 15 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai (kinų, Viduržemio jūros, Azijos ir tarptautinės virtuvės), amerikietiškas „kepsnių restoranas“, japoniškas bistro „Wasabi“, baras, lauko baseinas (vaizdas į įlanką), baseinas vaikams, SPA centras (6 procedūrų kambariai): masažai, jogos užsiėmimai , garinė pirtis, treniruoklių salė; 13 konferencijų salių.
  • renovacijos metai

Numeriai

527 kambariai, iš jų 78 apartamentai ir klubo kambariai.

Numeriuose

Palydovinė televizija, telefonas su rinkimu balsu, vonios kambarys su dušu ir vonia, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės, mini baras, CD ir DVD grotuvas, virdulys, kavos puodas, seifas, bevielis internetas. Kambariuose taip pat yra vaizdai į vandenyną, uostą arba miestą.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai