Viešbučio aprašymas Light Hotel 3*

Nedidelis Like Home standarto šeimos viešbutis tiks vertinantiems namų komfortą. Visi viešbučio kambariai, kaip ir visas LIGHT HOTEL, Provanso stiliumi suprojektuoti garsios menininkės-dizainerės Alenos Saltanovos. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

viešbutis yra ekologiškai švariame Prahos elitiniame rajone, šalia parko, ežerų su gulbėmis. Netoliese yra treniruoklių centras, soliariumas ir teniso kortai, o iki vandens parko nuvažiuosite per 15 minučių. Viešbutis yra labai patogioje vietoje: - tik 15 minučių automobiliu nuo tarptautinio oro uosto - 20 minučių automobiliu ir viešuoju transportu iki Prahos centro, istorinių vietų ir muziejų. - išvažiavimas į žiedinį greitkelį trunka tik 10 minučių. - Patogi viešbučio vieta leis lengvai pasiekti pagrindinius pramogų ir prekybos centrus.

Paslaugos viešbutyje

pervežimas, Taksi iškvietimas (nemokamas), Automobilių nuoma su vairuotoju arba be jo, Miesto transporto bilietų pardavimas, Teatro bilietų užsakymas, ekskursijų organizavimas, Prekyba Prahos žemėlapiais ir kelionių vadovais, Interneto stalas, Wi-Fi internetas ( nemokamai), Palydovinė televizija 200 kanalų (nemokama), Vertybės seife (nemokamai), Gėrimai viešbutyje (nemokamai), Auklės paslaugos vaikui, atskiros vaikiškos programos sudarymas (reikia prieš atvykstant į viešbutį palikti prašymą).

Numeriai

Kiekviename kambaryje yra unikalus Provanso interjeras, originalus, harmoningas ir tuo pat metu paprastas. Viešbutyje iš viso yra šeši kambariai, penki dviviečiai ir vienas prabangus apartamentas, skirtas daugiausiai keturiems žmonėms.

Numeriuose

šaldytuvas, plazminis televizorius. Daugiau nei trys šimtai palydovinės televizijos kanalų, įskaitant rusų kalba. Kiekviename kambaryje yra visas buitinės technikos komplektas, įskaitant plaukų džiovintuvą, lygintuvą, šaldytuvą, indus. Kambariuose yra patogūs minkšti baldai.

Svetainė

Light Hotel 3*
numeriai 9,3
paslauga 9,3
švara 9,8
maistas 8,5
infrastruktūra 8,8
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Light Hotel 3*
8.3 iš 10 2 apžvalgos | iš 508 viešbučių Praha

Naujieji metai 2009 Gruodžio 28 Įvertinimas 8.0

Laba diena.
Noriu papasakoti apie tai, kaip Č ekija amž iams už kariavo mano š eimą .
Viskas į vyko ž iemą ! Nusprendė me, kad Naujuosius 2010 metus sutiksime ne namuose su draugais, o pač ioje graž iausioje vietoje. Prahoje!
Mes labai ilgai galvojome, skaitė me daug straipsnių internete...
...


Nuostabių atostogų! 2009 Spalio 07 Įvertinimas 9.0

2009 metais pirmą kartą lankiausi Prahoje. Į spū dž iai tiesiog didž iuliai! Neį tikė tina š alis ir miestas. Vieš butį rinkausi labai ilgai, nes norė jau patogių są lygų ir prieinamos kainos. Už sukau į mini vieš butį Light Hotel. Ir noriu pasakyti, kad nesigailiu...


Įspūdis 2009 Rugpjūčio 03 Įvertinimas 8.0

Mes č ia puikiai praleidome laiką ! „Light“ vieš butyje yra automobilių stovė jimo aikš telė , kurioje pastatė me tai, ką atvykome. Kambariai į rengti pagal klasę ! Graž ū s baldai. Lova miela. Kiekviename kambaryje yra ortopedinis č iuž inys, tualetas, plazma su satelitine, televizor...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai