Viešbučio aprašymas Blue Tree Premium Berrini 4*

Šis naujas modernus viešbutis yra 40 km nuo tarptautinio oro uosto ir 8 km nuo nacionalinio oro uosto. Netoli viešbučio yra prekybos ir verslo centrai. Viešbutis skirtas verslo keliautojams. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

40 km nuo tarptautinio oro uosto ir 8 km nuo nacionalinio oro uosto. Netoli viešbučio yra prekybos ir verslo centrai. Viešbutis skirtas verslo keliautojams.

Paslaugos viešbutyje

restoranai su nacionaline ir tarptautine virtuve, barai, sveikatingumo centras, gydytojas, sporto salė / treniruoklių centras, skalbykla / cheminis valymas, automobilių nuoma, automobilių stovėjimo aikštelė, konsjeržo paslaugos, sekretorių paslaugos, verslo centras, interneto paslauga, konferencijų salės, banketai, susitikimai ir derybos, žmonių su negalia gyvenimo sąlygos.

Numeriai

184 kategorijų kambariai: Standard, Junior Suite, Executive Suite, Premium Suite.

Numeriuose

oro kondicionierius, vonios kambarys su plaukų džiovintuvu, balkonas, palydovinė televizija, telefonas, radijas, mini baras, seifas, interneto ryšys, DVD grotuvas (superior kambariuose), Sony Playstation (superioriniuose kambariuose pagal pageidavimą), kambarių aptarnavimas 24 val.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai