Viešbučio aprašymas Rio Buzios 4*

Viešbutis įsikūręs ant kalvos šlaito tarp atogrąžų sodų, keli žingsniai nuo vaizdingo Joro Fernandes paplūdimio, pavadinto portugalų jūreivio, kuris čia slėpė savo laivus nuo piratų ir indėnų, vardu. Harmoningai į aplinkinį kraštovaizdį įsikomponavęs Rio Buzios yra kotedžų kompleksas, iš kurio atsiveria kerintys lagūnos, paplūdimių ir aplinkinių kalnų vaizdai. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

215 km nuo Rio de Žaneiro, ant kalvos, Atlanto vandenyno pakrantėje, šalia Joao Fernando paplūdimio, 1 km nuo pagrindinės Buzius gatvės.

Paplūdimys

Nedidelis privatus įrengtas paplūdimys nuostabiame Joro Fernandes paplūdimyje, paslėptas nedidelėje įlankoje.

Paslaugos viešbutyje

Restoranas (braziliškas švediškas stalas pusryčiams, taip pat braziliška ir tarptautinė virtuvė ir galimybė užsisakyti mėgstamus patiekalus pietums ir vakarienei), kambarių aptarnavimas, vestuvių ceremonijų ir švenčių organizavimas ir valdymas, konferencijų salė, kelionių biuras, panoraminis liftas , lauko baseinas, sauna, treniruoklių salė, biliardo salė, vandens sportas paplūdimyje, įvairios ekskursijos.

Numeriai

Viešbutyje yra 64 standartiniai ir prabangūs kambariai su balkonais, iš kurių atsiveria vandenyno arba baseino vaizdai. Šeimoms su vaikais yra sujungti kambariai.

Numeriuose

oro kondicionierius, balkonas, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su vonia ir dušu (deluxe kambariuose su sūkurine vonia), plaukų džiovintuvas, kabelinė televizija, telefonas, seifas, mini baras.

Svetainė

Rio Buzios 4*
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai