Viešbučio aprašymas Людмила 2*

Laukinis rąstinis namas "Liudmila" yra trijų aukštų kotedžas. Namas medinis, vidaus apdaila tinkama, dauguma baldų mediniai, stilizuoti kaip laukinė gamta, ant sienų kabo odos. Pastatytas 2008 m. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numerių tipai

21 кв.м. Однокомнатный двухместный номер. Двуспальная кровать или две односпальные, раскладное кресло, спутниковое ТВ, холодильник, электрочайник, чайный сервиз, санузел (гидробокс, унитаз, умывальник, теплый пол), по 2 полотенца на человека. Балкон с видом на речку и лес.
Prieš
žmogus
16-18 кв.м. Однокомнатный двухместный номер. Двуспальная кровать, 2 кожаных кресла, спутниковое ТВ, холодильник, электрочайник, чайный сервиз, санузел (гидробокс, унитаз, умывальник, теплый пол), по 2 полотенца на человека. Балкон с видом на речку и лес.
Prieš
žmogus
20-25 кв.м. Однокомнатный двухместный номер. 2 односпальные кровати, кожаный диван, спутниковое ТВ, холодильник, электрочайник, чайный сервиз, санузел (угловая ванная, унитаз, умывальник, теплый пол), по 2 полотенца на человека.
Prieš
žmogus

Vieta

Rąstinis namas yra centre su prieiga prie upės ir miško zonos, šalia sanatorijos "Skhodnitskiye Karpaty". Mineraliniai šaltiniai: Nr.1 ​​ir Nr.13 - 200 metrų, Nr.3 - 300 metrų. 10 km iki artimiausių slidininkų keltuvų.

Paslaugos viešbutyje

Valgomasis 24 žmonėms, židinys (židinys, palydovinė televizija, 4 odinės kėdės), automobilių stovėjimo aikštelė 10 automobilių, krosnelė, pavėsinė, poilsio zona, informacijos paslaugų teikimas poilsiui, gydymo organizavimas pagal Skhidnicos medicininius balneologinius kurortus .
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • renovacijos metai

Numeriai

12 kambarių standartinių (mansardinių), mažųjų ir viršutinių (švitlitsa) kategorijų. Kambarių valymas 1 kartą per 3 dienas. Lovos keitimas 1 kartą per 5 dienas.

Numeriuose

  • vonia/dušas
  • kabelinė/palydovinė televizija
  • virdulys/kavos virimo aparatas
  • šaldytuvas
  • balkonas/terasa

Adresas

Lvovo sritis, miestas. Skhodnitsa, g. liepos 16 d., 81a
numeriai 6,6
paslauga 6,5
švara 6,2
maistas 7,8
infrastruktūra 7,4
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Liudmila 2*
5.7 iš 10 9 apžvalgų | №25 iš 64 viešbučių Skhidnica

kaip sapne 2018 Sausio 15 Įvertinimas 7.0

Liudmiloje ilsimė s ne pirmą kartą , o iš vykus vadovei Valerai viskas stojo į savo vietas. Turė jo jį anksč iau iš varyti. Vieš butyje š eimininkai atliko remontą , iš klojo laminato grindis, į sigijo graž ias lovas, ant kurių malonu miegoti. Virtuvė visada buvo gera, bet d...


Jei ne sienos 2015 Sausio 21 Įvertinimas 3.0

Be to, cia viesbucio vieta, patogu ir prie saltiniu, ir prie turgus. Maistas super!!!!!!!! ! Kaina irgi 390 UAH su 3 maitinimu per diena 2 asm.
Minusas. Rą stinis namas pastatytas paskubomis. Primena filmą.12 kė dž ių -kortų namelis. Iš vieno kambario girdisi vaikų klyksmas, iš kito kambario girdė ti kaip gim...


Nerekomenduoju! ! ! ! ! Afera

Norė jau gerai praleisti savaitgalį Skhidnicoje, „Liudmila“ pasirodė gana gera vieta nuotraukoms ir informacijai iš svetainių.

Papasakosiu viska kaip buvo...

Už sakyta nakvynė likus 1.5-2 savaitė ms iki planuojamos kelionė s (2 maž ieji apartamentai po 290 UAH / dienai), pe...


labai gerai 2013 Kovo 27 Įvertinimas 7.0

Š iuo metu esame Liudmiloje. perskaič ius neigiamą , jie labai suabejojo, bet ketvirtą vieš nagė s dieną galiu pasakyti, rekomenduoju. Rekomenduoju tiems, kurie negali taip sumokė ti 20-30 tū kst. už vieš nagę „Trijų sū nų “ ar „Kijevo Rusioje“ - pirma, š aunu, graž u ir dra...


geros atostogos 2012 Vasario 27 Įvertinimas 8.0

Sveiki.
Nuo 2005 metų su vyru gydamė s Skhidnicoje ir esame dė kingi š iam unikaliam kurortui, Truskavecoje tokio unikalaus vandens nė ra, o apie gamtą apskritai tyliu.
Perskaič ius neigiamą atsiliepimą apie Liudmilą , norisi atsistoti už š į jaukų , svetingą vieš butį . V...


Sugadintos atostogos 2012 Vasario 13 Įvertinimas 1.0

Sugadintos atostogos Liudmiloje
Man patiko

Ir kas nutiko? Deja, nieko. Iš pradž ių man patiko maž a kaina Liudmiloje, bet paskui labai gailė jausi.
Ž monė s, kreipiuosi į ž mones, kurie planuoja vykti į Liudmilą ilsė tis, NEDARYKITE KLAIDŲ , NEPIRKITE MAZOMOS KAINOS, NES TAI PASIGAILĖ SI...


rudens atostogos 2009 Spalio 23 Įvertinimas 8.0

Labai jaukus, š iltas ir patogioje vietoje esantis vieš butis su jaukia atmosfera. Didelis ač iū š eimininkams ir maž ajam padavė jui. Ypatingas ač iū Svetlanai ir Galinai už skanų , sveiką ir į vairų maistą . Pagrindinė s versmė s yra visai š alia.
Norė tų s...


Gražios atostogos 2009 Rugsėjo 04 Įvertinimas 9.0

Su ž mona buvome ten tik dvi dienas, bet mums labai patiko. Medinis rė mas, originalū s baldai, satelitinė televizija, hidrobokse, tyla, apskritai labai patogu. Personalas labai draugiš kas, virtuvė puiki ir labai daug duoda (sveriu 100 kg, bet man už teko : )), apskritai jautiesi beveik kaip namie....


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas