Viešbučio aprašymas Plaza Vouliagmeni 4*

Vos kelios minutės pėsčiomis nuo Vouliagmeni smėlio paplūdimių įsikūręs viešbutis siūlo daug galimybių įdomiai ir įvairiai praleisti atostogas. Aukštas aptarnavimo lygis ir čia tvyranti svetinga atmosfera pavers jūsų viešnagę šiame nuostabiame Graikijos kampelyje nepamirštamą. Viešbutis buvo atnaujintas 2001 m. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šis modernus ir elegantiškas viešbutis yra už 20 km nuo Atėnų El Venizelos tarptautinio oro uosto. Netoli viešbučio yra jachtų klubas, garsusis terminis Vouliagmeni ežeras, teniso kortai. Viešbutis „Plaza Vouliagmeni“ įsikūręs Vouliagmenyje, už 100 metrų nuo jūros ir už 25 km nuo Atėnų centro.

Paplūdimys

rankšluosčiai (nemokami).

Paslaugos viešbutyje

uždaras baseinas, baras, kavinė, restoranas, vaikų priežiūra, masažas, medus. biuras, kirpykla, grožio salonas, verslo centras, internetas, konferencijų salė, automobilių stovėjimo aikštelė / garažas, skalbykla / cheminis valymas, seifas.
  • renovacijos metai

Numeriai

72 skaičiai.

Numeriuose

oro kondicionierius (centrinis), televizorius, mini baras, plaukų džiovintuvas, seifas, telefonas, vonia, balkonas/terasa, radijas, tualetas, kriauklė.
numeriai 6
paslauga 8
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Plaza Vouliagmeni 4*
9.0 iš 10 0 | iš 231 viešbučių Atėnuose

Puikus nebrangus paplūdimio miesto viešbutis 2012 Birželio 01 Įvertinimas 9.0

Puikus vieš butis už labai protingus pinigus. Geri pusryč iai. 5 minutė s pė sč iomis yra didž iulis (mokamas) nebrangus paplū dimys su visa infrastruktū ra. Taip pat yra labai brangus VIP paplū dimys. Kambariai paprasti, bet š varū s. Vieš butis yra toli nuo miesto triukš mo, bet taksi ga...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai