Viešbučio aprašymas Quinta do Monte Panoramic Gardens 5*

„Quinta do Monte“ yra unikalus Madeiros viešbutis, esantis vaizdingo ir istorinio Monte kaimelio širdyje, aukštai Funšalio kalnuose, vos už 2 minučių kelio pėsčiomis nuo funikulieriaus ir garsiosios rogučių trasos. Šis gražus dvaras yra poilsio ir ramybės prieglobstis. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs vaizdingame Monte kaimelyje. Greitai pasieksite Funšalio miesto centrą funikulieriumi, vietiniais autobusais arba taksi kaimo aikštėje.

Paslaugos viešbutyje

Restoranas „Monte Garden“ (puikus Madeiros, portugališkų ir tarptautinių patiekalų pasirinkimas), kokteilių baras pagrindinėje viešbučio dalyje, kavinė „Pavilion“ (virš Quinta do Monte sodų, iš kurios atsiveria nuostabūs vaizdai į vaizdingą Funšalio miestą), registratūros fojė. , holas, kavos ir biliardo kambariai , šildomas uždaras baseinas (pastatytas aukštesnėje terasoje), turkiška pirtis, sūkurinė vonia, treniruoklių salė.

Numeriai

36 dviviečiai kambariai su dviem lovomis (23 m²);
2 geresnieji kambariai (30 m²);
9 sujungti kambariai;
4 apartamentai (50 m²).

Numeriuose

balkonas su vaizdu į nuostabius Quinta sodus, erdvus vonios kambarys, vonia su dušu, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius ir šildymas, tiesioginis telefonas, nemokamas seifas, chalatai, šlepetės, plaukų džiovintuvas, kabelinė televizija su 30 kanalų, mini baras.
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai