Viešbučio aprašymas Japamala Resort 4*

Viešbutis yra Tiomano salos pietvakariuose, už 15 minučių kelio valtimi nuo Tekeko. Žodis Japamala, išvertus iš malajų kalbos, reiškia „maldos karoliukai“ ir simbolizuoja dvasios ramybę bei ramybę. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kurortas yra Tiomano salos pietvakariuose, už 15 minučių kelio valtimi nuo Tekeko.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai (vienas virš vandens, Azijos (Tailando, Indonezijos) virtuvė, ribotas europietiškų patiekalų asortimentas), grilio baras, nedidelis baseinas, SPA procedūros, biblioteka (greitasis internetas, DVD kolekcija), ekskursijos į džiungles ir kitas salas , vandens sportas: nardymas, plaukiojimas su vamzdeliu, baidarės, žvejyba; valčių nuoma, privačių vakarėlių ir banketų organizavimas, vaikiška lovelė pagal pageidavimą, papildomos lovos už mokestį, konferencijų salė.

Numeriai

Malajų stiliaus vilos ir nameliai, įsikūrę natūraliame pakrantės kraštovaizdyje. Pastatyti iš natūralių medžiagų, visi jie įrengti pagal šiuolaikinius komforto reikalavimus.

Numeriuose

Chalet su vaizdu į jūrą: namelyje: erdvus balkonas su kvapą gniaužiančia jūros panorama; oro kondicionierius, televizorius su skydeliu 21“, DVD grotuvas, mini baras, virdulys.
Namelis medžių viršūnėje: nameliai yra ant uolėtų šlaitų, apsupti vešlios atogrąžų žalumos. Namelyje: terasa su gultu; oro kondicionierius, televizorius su skydeliu 21“, DVD grotuvas, mini baras, virdulys.
Jungle Sarang Villa (74 kv.m): viloje: miegamasis ir svetainė / biblioteka (2 aukšte), vasaros vonios kambarys (lauke), dušas (viduje), erdvi terasa su lauko baldais, gultais. Taip pat kambaryje: kondicionierius, TV su skydeliu 21”, DVD grotuvas, mini baras, virdulys, galima užsisakyti vakarienę kambaryje.

Svetainė

Japamala Resort 4*
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai