Viešbučio aprašymas Charvet et Villards 3*

modernių rezidencijų kompleksas, esantis tarp Le Charvet ir Les Villards of the Arc 1800 kurorto rajonų, iki slidininkų keltuvų nuo 50 iki 250 metrų, netoli kurorto pėsčiųjų centro ir parduotuvių.

Įsiregistravimas į apartamentus po 17:00, išsiregistravimas iki 10:00 ryto. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

113 apartamentų, Registratūra yra Belles Challes pastate, kiekviename pastate yra slidinėjimo kambarys, užstatą (200 eurų už butą) ir vietinį turizmo mokestį (apie 0,8 euro asmeniui per dieną) turistai sumoka vietoje. įsiregistruoti. Patalynė įskaičiuota į kainą, tačiau rankšluosčiai į kainą neįskaičiuoti (8 Eurai už 2 rankšluosčių komplektą).

Numeriai

Studija 2 North (bendras plotas apie 13 kv.m.): maksimalus užimtumas 2 žmonės. Vieno kambario butas su vaizdu į šiaurę, dvi viengulės lovos.

Studijos namelis 2/4: (bendras plotas apie 27 kv.m.): vieno kambario namelio apartamentai, kuriuose gali apsistoti iki 4 žmonių. Bute prie įėjimo yra namelis su dviaukšte lova (arba dviem atskiromis lovomis arba dviem atlošomis lovomis) ir svetainė su dviem atskiromis lovomis.

Studijos namelis 2/4 Pietūs (bendras plotas apie 27 kv.m): vieno kambario butas su nameliu daugiausiai 4 žmonėms, orientuotas į pietus. Prie įėjimo į butą, koridoriuje yra kabina su dviaukšte lova (arba dvi atskiros lovos arba dvi atloštos lovos, priklausomai nuo buto komplektacijos) ir svetainė su dviem atskiromis lovomis.

Studijos namelis 3 Šiaurė (bendras plotas apie 19 kv.m.): vieno kambario butas su nameliu, kuriame daugiausiai gali gyventi 3 žmonės, orientuoti į šiaurę. Bute yra 2 atskiros lovos "gyvenamojoje zonoje" ir 1 lova kajutėje koridoriuje prie įėjimo. „Svetainėje“ yra apartamentai su trimis viengulėmis lovomis.

Studijos namelis 4/5 (bendras plotas apie 30 kv.m.): vieno kambario butas su kabina, kuriame daugiausiai gali gyventi 5 žmonės. Prie įėjimo į butą, koridoriuje - namelis su dviaukšte lova ir 1 išskleidžiama sofa, svetainė su dviem viengulėmis lovomis.

Studijos namelis 4/5 Pietūs (bendras plotas apie 30 kv.m.): vieno kambario butas su nameliu iki 5 žmonių, orientuotas į pietus. Prie įėjimo į butą, koridoriuje - namelis su dviaukšte lova ir 1 išskleidžiama sofa, svetainė su dviem viengulėmis lovomis.

2 kambarių 5 (bendras plotas apie 32 kv.m): dviejų kambarių butas, kuriame daugiausiai gali gyventi 5 žmonės. Bute yra svetainė su dviem atskiromis lovomis ir miegamasis su dviaukšte lova ir „sulankstoma lova“.

2 kambarių 6 (bendras plotas apie 35 kv.m): dviejų kambarių butas, kuriame daugiausiai telpa 6 žmonės. Bute yra svetainė su dviem atskiromis lovomis, miegamasis su dviem atskiromis lovomis (arba dvigule lova), dviaukštė lova nišoje.

3 kambarių 7 (bendras plotas apie 55 kv.m.): trijų kambarių butas, kuriame daugiausiai telpa 7 žmonės. Bute yra svetainė su dviem atskiromis lovomis, vienas miegamasis su dvigule lova (arba dviem atskiromis lovomis), antras miegamasis su dviaukšte lova ir viena „sulankstoma lova“. Tokio tipo butai yra dviejų aukštų.

4 kambarių 8/9 (bendras plotas apie 70 kv.m.): keturių kambarių butas, kuriame daugiausiai telpa 9 žmonės. Bute yra svetainė su dviem atskiromis lovomis, du miegamieji su dvigulėmis lovomis arba po dvi atskiras lovas, namelis arba miegamasis arba "miegamoji zona" su dviaukšte lova ir viena išskleidžiama sofa (arba dvi atskiros lovos, arba dvigulė). lova, priklausomai nuo buto konfigūracijos). Šio tipo butai yra dviejų aukštų.

Numeriuose

nedidelė virtuvėlė su viskuo, ko reikia (viryklė, šaldytuvas, nedidelė orkaitė, indaplovė Studijoje 4/5 ir daugiau), TV (pajungimas už papildomą mokestį), vonios kambarys su dušu arba vonia, tualetas.
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai