Viešbučio aprašymas Avenue Lodge 4*

2008–2009 m. sezoną svetingas duris atvėręs viešbutis „Avenue Lodge“ yra pagrindinėje Val D'Isere kurorto gatvėje, 150 metrų nuo trasų. Prašmatnus viešbučio interjeras sukurtas klasikiniu stiliumi su moderniais elementais – garsaus dizainerio Jeano Philippe'o Nuelio koncepcija. Po slidinėjimo malonu pasinerti į aukščiausio lygio komforto atmosferą „Avenue Lodge“. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs pačioje gražiausioje Val d'Isère alėjoje. Stoties centre, senamiestyje. Espace Killy rajone yra 300 km nuokalnių šlaitų.
Artimiausia geležinkelio stotis yra St. Maurice Bourg už 30 km.

Ženevos oro uostas (180 km), Lionas (230 km), Grenoblis (200 km), Šamberis (140 km).

Paslaugos viešbutyje

Didelė svetainė su židiniu

Madingo dizaino poilsio baras su jaukia atpalaiduojančia atmosfera. Po slidinėjimo čia galėsite paragauti skanėstų. Iki vakaro barmenai pasiūlys platų vynų ir kokteilių pasirinkimą.

Avenue Lodge SPA: nauja unikali koncepcija. Prabangus ir modernus. Jūsų paslaugoms nuo 10 iki 20 val. – uždaras baseinas, sauna, hamamas, sūkurinė vonia.

Norėdami pratęsti savo malonumą ir atsipalaidavimą, galite mėgautis įvairiais masažais intymioje ir atpalaiduojančioje centro atmosferoje.

Draugiškas personalas pasitiks Jus grožio institute ir prekės ženklo CARITA kirpykloje. Parduodama ir nuomojama įranga Kylli Sport

Dengta automobilių stovėjimo aikštelė

Numeriai

51 kambarys, iš jų 4 apartamentai ir vienas butas, yra aprūpinti naujausia technika. Jaukūs kambariai ir erdvūs vonios kambariai. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas naudojamoms medžiagoms. Medžiagos ir spalvos svečiams nuolat primena, kad jie – kalnuose. Kiekvienas kambarys turi harmoningą dizainą tiek spalvų, tiek baldų atžvilgiu. Tikra poilsio vieta, vonios kambarys atitinka visus poilsio ir dizaino kriterijus, ypač plokščio ekrano buvimą priešais centrinę vonią.

Numeriuose

plazminis televizorius, radijas, telefonas, seifas, nemokamas bevielis internetas. Kai kuriuose kambariuose su atskiru vonios kambariu yra įmontuotas plazminis ekranas.

Svetainė

Avenue Lodge 4*

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis