Viešbučio aprašymas Pension Alpin 3*

Pensionas labai gero standarto, jame yra viskas, ko reikia maloniam poilsiui kalnuose. Rekomenduojama visiems, kurie nenori permokėti už papildomas „žvaigždes“. Puikiai tinkantis šeimoms su vaikais, viešbučio savininkas taip pat yra Gletscher-Rifflsee Pitztal slidinėjimo mokyklos direktorius ir mielai siūlo tėvams slidinėjimo mokyklos kursą vaikams. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pitztal slėnyje, Tiefleno kurortiniame mieste, pačiame centre, 5 minutės kelio automobiliu iki Riflsee keltuvo, autobusų stotelė priešais viešbutį.

Paslaugos viešbutyje

TV kambarys, sauna, slidžių saugykla, registratūra, seifas registratūroje, automobilių stovėjimo aikštelė, leidžiama apsistoti su gyvūnais, žaidimų aikštelė, slidinėjimo mokykla vaikams, slidinėjimas kalnais, stalo tenisas, ledo krioklys ir laipiojimas dirbtinio ledo uolomis, pasivažinėjimas rogutėmis specialiai paruoštomis rodelbahn, kerlingas, žygiai su gidu, žygiai pėsčiomis, laipiojimo kursai, plaukimas baidarėmis ir baidarėmis, plaustais, kalnų dviračiais, šuolis parašiutu / parasparnis ir skrydžiai tandemais, jodinėjimas, tenisas.

Numeriai

Viešbutis siūlo apartamentus ir studijas.

Numeriuose

mini baras, palydovinė televizija (su italų, anglų, lenkų, prancūzų ir daugeliu vokiškų kanalų), radijas, interneto ryšys Jūsų nešiojamam kompiuteriui visuose kambariuose, tiesioginis telefonas; pilnai įrengta virtuvė su mikrobangų krosnele, kavos virimo aparatu, šaldytuvu, sofa; daugumoje butų yra vonia, plaukų džiovintuvas ir atskiras tualetas; visi butai turi savo balkonus ir terasas.

Svetainė

Pension Alpin 3*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai