Viešbučio aprašymas Playa Coco 4*

Viešbutis buvo atidarytas 2004 m., pastatytas kolonijiniu stiliumi, įsikūręs Cayo Coco, Jardines del Rey (Karališkųjų sodų) salyne. Tai gamtos draustinis su 20 kilometrų smėlio paplūdimių, 17 kilometrų nuo Jardines del Rey tarptautinio oro uosto ir netoli tokių prabangiausių vietų kaip Sitio La Guira, La Silla Look, Flamencos paplūdimys, Cayo Guillermo, Pilar paplūdimys ir Uždraustasis paplūdimys. // Atnaujinta 06 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Cayo Coco, Jardines del Rey (Karališkieji sodai) salyne, 17 km nuo tarptautinio Jardines del Rey oro uosto, nuo Sitio La Guira, La Silla Look, Flamencos paplūdimio, Cayo Guillermo, Pilar paplūdimio ir Uždraustojo paplūdimio.

Paslaugos viešbutyje

Trinidado švediško stalo restoranas, 2 specialūs restoranai (japonų restoranas „Tokio“ ir italų restoranas „Venecia“), kepsninė / grilis paplūdimyje (specializuojasi jūros gėrybių), užkandžių baras „Guantanamera“, vestibiulio baras „Yolanda“ (visą parą), vandens baras „ Maria“, fortepijono baras su romantiška fortepijono muzika, baras prie baseino „Longina“, skalbykla, turizmo informacija, automobilių ir dviračių nuoma, parduotuvė, interneto kavinė (visą parą), specialios programos vestuvėms, vaikų baseinas, auklė, žaidimų kambarys, mini klubas vaikams, verslo centras iki 120 žmonių, 2 sūkurinės vonios (viena iš jų 20 žmonių), 3 baseinai su vaikų zona, diskoteka, žaidimų kambarys, treniruoklių centras, animacija, dienos ir vakaro pramoginės programos, teniso kortai su naktiniu apšvietimas, žaidimų aikštelės įvairiems sporto renginiams, vandens sportas, mini golfas, nardymo pamokos baseine, nardymo centras, grožio salonas, masažas.
  • renovacijos metai

Numeriai

307 kambariai, iš jų 285 standartiniai dviviečiai kambariai, 18 apartamentų, 1 Master Suite, 3 kambariai neįgaliesiems.

Numeriuose

pilnai įrengtas vonios kambarys su plaukų džiovintuvu, seifas, palydovinė televizija, kavos virimo aparatas, CD grotuvas, radijas, mini baras.
numeriai 8
paslauga 8
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Playa Coco 4*
8.0 iš 10 0 | iš 12 viešbučių Cayo Coco

Tiesiog neįtikėtina, net nesitikėjau. 2017 Gruodžio 19 Įvertinimas 8.0

Vieš butį iš sirinkome taip, kad bū tų patogu mums visiems, bet ypač vaikams. Pirmą kartą buvo toks ilgas skrydis ir net ilgas persė dimas, bet patikė kite, tikrai buvo verta! Pradė siu nuo svarbiausio dalyko, todė l ir pasirinkome š į vieš butį . Paplū dimys nuostabus! Laba...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai