Viešbučio aprašymas Santa's Hotel Santa Claus 4*

Viešbutis Santa Claus 4 * yra Rovaniemio centre, pėsčiųjų gatvėje, priešais didelį prekybos kompleksą „Sampo Keskus“. Iki oro uosto - 8 km, iki Ounasvaara slidinėjimo trasų - 3 km, iki Kalėdų Senelio kaimo ir Santa Parko 9 km, iki prekybos centro "City market" 3 km, iki Arktikum muziejaus - 1 km - galite gauti ten autobusu arba taksi. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Rovaniemio centre, pėsčiųjų gatvėje priešais didelį Sampo Keskus prekybos kompleksą. Oro uostas – 8 km, Helsinkis – 832 km, Ounasvaara slidinėjimo trasos – 3 km, Kalėdų Senelio kaimas ir Santa Parkas 8 km, Miesto turgaus prekybos centras 3 km, Arktikum muziejus – 1 km – nuvykti Galite važiuoti autobusu arba taksi.

Paslaugos viešbutyje

5 aukštų viešbučio pastate yra kavinė-baras Zoom it, butikai ir dovanų parduotuvė, visą parą veikianti registratūra, nemokama požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas „Gaissa“, kavinė-baras, nemokama požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, sauna su panoraminiu vaizdu į miestą, 3 įrengtos konferencijų salės – salė, verslo centras (veikia ištisus metus, išskyrus Naujųjų metų laikotarpį), modernūs greitieji liftai. Restorane „Gaissa“ patiekiami Lappijos ir tarptautinės virtuvės patiekalai. Kavinėje-bare „Zoom It“ galėsite paragauti geriausių mieste kokteilių ir kavos. Pirmame viešbučio aukšte taip pat yra priimančiosios įmonės "Finland Family Travel Oy" atstovybė, kurioje galite gauti išsamią informaciją apie bet kurį savo atostogų aspektą, taip pat užsisakyti bet kokias programas ir keliones.

Numeriai

Viešbutyje yra 153 erdvūs kambariai, kurių lubų aukštis 3,5 m. Iš jų 149 dviviečiai kambariai su dušu, standartiniai - 22 m 2 ir superior - 28-31 m 2 su balkonu 5 aukšte. Dalis dviviečių kambarių su jungiamomis durimis. Juos galima sujungti į vieną didelį šeimyninį kambarį. Be to, viešbutyje yra 3 Junior Suite su privačia 40 m 2 sauna ir vienas Kalėdų Senelio apartamentai su atskiru miegamuoju, sauna, sūkurine vonia ir balkonu (69 m 2 ).

Numeriuose

reguliuojamas šildymas, oro kondicionierius, tualetas, kombinuota vonia/dušas, TV su kabeline ir mokama televizija, telefonas, mini baras, seifas, lyginimo lenta, lygintuvas, kelnių presas, elektrinis virdulys, plaukų džiovintuvas, interneto prieiga (mokama). Daugelyje dviviečių kambarių yra jungiamos durys, kai kuriuose yra balkonai.

Adresas

Kalėdų Senelio viešbutis Kalėdų Senelis | Korkalonkatu 29 | FI-96200 Rovaniemis

Telefono numeriai

+358 (0)16 321 321

Еl. paštas

rovaniemi@santashotels.fi
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis