Viešbučio aprašymas Golden Tulip De Medici 4*

Briugės miestui detalaus pristatymo nereikia. Šio istorinio miesto su nuostabiu centru, muziejais, restoranais ir parduotuvių gatvėmis šlovė jau seniai peržengė Belgijos sienas. Šio romantiško miesto centre yra patogus keturių žvaigždučių viešbutis „Golden Tulip Hotel de' Medici“. Jis yra patogioje vietoje, ant vieno geriausių ir didžiausių Briugės kanalų, vos 5 minutės pėsčiomis nuo pagrindinės Turgaus aikštės ir 10 minučių kelio automobiliu nuo pagrindinės geležinkelio stoties. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Briugės centre, ant vieno gražiausių ir didžiausių miesto kanalų krantų, 5 minutės pėsčiomis nuo pagrindinės Turgaus aikštės ir 10 minučių kelio automobiliu nuo pagrindinės geležinkelio stoties.

Paslaugos viešbutyje

Išskirtinis japonų restoranas „Koto“, restoranas „Aigle Belgica“, restoranas „Orchidėja“, baras su poilsio erdve, japoniško stiliaus sodas, 6 pilnai įrengtos daugiafunkcės patalpos verslo seminarams, konferencijoms, priėmimams, banketams, vakarėliams ir kitiems oficialiems ar neformaliems renginiams. sveikatingumo centras (įskaitant treniruoklių salę, soliariumą, sauną, turkišką garinę pirtį ir sūkurinę vonią), 35 vietų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, visą parą dirbanti registratūra ir aptarnavimas, suvenyrų parduotuvė, turizmo informacija, ekskursijų rezervavimas.

Numeriai

101 patogus kambarys, įskaitant 4 apartamentus.

Numeriuose

vonios kambarys, oro kondicionierius, televizorius su keturiais vaizdo kanalais, radijas, IDD telefonas, WLAN interneto prieiga, asmeninis seifas, mini baras ir plaukų džiovintuvas, kai kuriuose kambariuose – lyginimo presas.
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai