Viešbučio aprašymas Парк отель Грааль 4*

Park Hotel Grail pavadintas garsiojo Gralio vardu, kuris simbolizuoja drąsą ir atsidavimą, ramybę ir pasitikėjimą, išmintį ir dvasinę stiprybę. Viešbutis įsikūręs vaizdingame pušyne. Dizainas primena seną pasakų pilį. Vidaus apdaila užburia elegancija ir vilioja jaukiu interjeru bei švara. Viešbutis svečius priima jau trejus metus ir kasmet laimi regioninio konkurso „KUZBASS prekės ženklas“ nominacijoje „Geriausias viešbutis“. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 15 minučių kelio automobiliu nuo miesto centro.

Paslaugos viešbutyje

poilsio kambariai su mini barais, televizoriais ir karaoke; Liftas; konferencijų salė 50 vietų, plotas 80 kv.m; verslo centras; terminės vonios; garinės ant beržo medienos (su garlaivio paslaugomis); baseinai ir SPA baseinai; masažo kambariai (su masažuotojo paslaugomis); biliardas.

Numeriai

Prabangus mansarda, apartamentai, junior suite, standartiniai kambariai.
Liukso numeris. Du kambariai: svetainė ir miegamasis. Individuali vėdinimo ir kondicionavimo sistema, tarptautiniai ir tolimojo susisiekimo ryšiai, mokama televizija ir interneto prieiga, domofonas, elektroninių raktų sistema, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.
Mažasis liukso numeris. Individuali vėdinimo ir kondicionavimo sistema, tarptautiniai ir tolimojo susisiekimo ryšiai, mokama televizija ir interneto prieiga, domofonas, elektroninių raktų sistema, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.
Prabangus mansarda. Du kambariai: svetainė ir miegamasis. Individuali vėdinimo ir kondicionavimo sistema, tarptautiniai ir tolimojo susisiekimo ryšiai, mokama televizija ir interneto prieiga, domofonas, elektroninių raktų sistema, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.
Standartiniai kambariai. Vienas kambarys. Tarptautiniai ir tarpmiestiniai skambučiai, domofonas, mokama televizija, elektroninė raktų sistema, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 7
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Park otel Graal 4*
7.0 iš 10 0 | iš 3 viešbučių Kemerovas

Tai yra puiku 2008 Lapkričio 03 Įvertinimas 7.0

Teko aplankyti Kemerovą – graž ų , š varų miestelį . Bū sto radimo klausimas nebuvo keliamas, mums buvo už sakytas vieš butis. Iš oro uosto važ iavome taksi (atkreipiu dė mesį , kad Kemerovo taksistų paslaugos gana brangios). Suž inoję , kad vieš butis yra už deš i...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai