Viešbučio aprašymas Tatranec 2*

Jis yra prie įvažiavimo į Tatranska Lomnicą iš Poprado, netoli pagrindinio kelio. Tai teritorija, kurioje yra viešbučių kompleksas su paslaugų centrais, automobilių kempingai ir nameliais, rami aplinka yra palankiausia poilsiui ir poilsiui. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas (50 vietų su slovakų ir tarptautinės virtuvės patiekalais), koliba (sukurta 45 vietoms, patiekiami slovakų nacionaliniai patiekalai, ant grotelių kepti patiekalai, groja nacionalinė gyva muzika), bilietų į visų rūšių kultūrinius renginius rezervavimas, bilietų užsakymas pasirenkamos ekskursijos, galimas atsiskaitymas kreditinėmis kortelėmis, galimybė statyti automobilius viešbučio teritorijoje, kalnų dviračių nuoma, stalo teniso rakečių nuoma, guliašo katilo ir kepsninės įrangos nuoma, drabužių skalbimo ir lyginimo galimybė.

Numeriai

Viešbutis Intercamping Tatranec siūlo standartinį apgyvendinimą dviejų aukštų viešbutyje, kuriame bendras 52 žmonių skaičius + 4 papildomos lovos, 8 triviečiuose kambariuose, 12 dviviečiuose kambariuose ir 2 apartamentuose. Viešbučio teritorijoje yra kempingas ir 14 namelių, kurių kiekvienoje yra 6 vietos.

Numeriuose

Kambaryje: dušas, WC, praustuvas, telefonas, palydovinė televizija, radijas ir mini baras.
Namelyje: apačioje kambarys su 2 lovomis, dušas, WC, praustuvas; antrame aukšte yra 4 vietų kambarys; 6 nameliuose taip pat yra nedidelė virtuvėlė maisto ruošimui.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai