Viešbučio aprašymas Радужная 2*

Dviejų aukštų viešbučio „Raduzhnaya“ pastatas yra ramioje žalioje Evpatorijos miesto sanatorijos-kurorto zonoje. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Penkios minutės pėsčiomis iki jūros ir dešimt minučių pėsčiomis iki promenados ir pramogų zonos parke. Frunze (pagrindinė Evpatorijos pramoga). Nuo stoties iki viešbučio važiuoja tiesioginis mikroautobusas Nr.6, šalia yra mini prekyvietė, vasaros kavinės, vaistinė, valiutos keitykla, taksi.

Paslaugos viešbutyje

Kiemas su stalais ir šašlykine šašlykams, įrengta virtuvė (dujinė viryklė, šaldytuvas, skalbimo mašina, mikrobangų krosnelė, indai).
  • restoranas

Numeriai

6 kambariai: 2 Vieno kambario dvivietis, 2 Vieno kambario dvivietis su veranda, 1 Keturvietis, 1 Dviejų kambarių trivietis.

Numeriuose

Baldai (2 lovos arba dvigulė lova su naktiniais staleliais, spinta, stalas su kėdėmis, buitinė technika (kondicionierius, šaldytuvas, televizorius, plaukų džiovintuvas, elektrinis virdulys, sieninis laikrodis), patalynė, rankšluosčiai, paplūdimio kilimėlis, indai, vonios kambarys ( tualetas, praustuvas, dušas) karštas ir šaltas vanduo visą laiką Kambariai valomi kasdien, patalynė keičiama kas 7 dienas arba pagal pageidavimą.

Adresas

Evpatorija, Šv. Ivanas Franko, 16 a
numeriai 9
paslauga 10
švara 10
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Raduzhnaia 2*
8.0 iš 10 0 | iš 119 viešbučių Evpatorija

aksomo sezonas Kryme 2008 Rugsėjo 01 Įvertinimas 8.0

Buvo praė jusių metų rugsė jo 1–14 d. Vieš butis buvo rastas internete. Tai buvo 30 USD parai vienam kambariui, š iemet kainos buvo neadekvač iai pakeltos 2 kartus, kam neaiš ku.
Traukia tvirtas tris ž vaigž dutes. Kainos ir kokybė s santykis tada patenkintas. Vieš butyje yra tik 5 kambariai. ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai