Viešbučio aprašymas Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 4*

„Movenpick Hotel Amsterdam City Center“ yra Oostelijke Handelskade, tarp naujojo keleivių terminalo ir Muziekgebouw/Bimhuis koncertų salės, kelios minutės nuo pagrindinės stoties, Dam aikštės, Karališkųjų rūmų ir senamiesčio. Viešbučio statybos metai – 2006 m. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

15 km nuo Schipholio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, internetas, konferencijų salė, faksas, pokylių salė, baras, restoranas, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, vaikų priežiūra, patogumai neįgaliesiems, bagažo saugykla, konsjeržas, liftas, fojė, valiutos keitykla, skalbykla, seifas, cheminis valymas ir batų valymas , masažas, sveikatingumo centras, sauna, soliariumas, treniruoklių centras, kelionių biuras, dviračių nuoma.

Numeriai

Viešbutyje yra 408 kambariai (standartiniai kambariai, verslo klasės kambariai, mažieji liukso numeriai, liukso numeriai).
Viešbutis siūlo savo svečiams apgyvendinimą elegantiškuose ir patogiuose kambariuose su nuostabiu vaizdu į miesto uostą.

Numeriuose

kambarių aptarnavimas, vonia / dušas, tualetas, higienos reikmenys, praustuvas, plaukų džiovintuvas, palydovinė televizija, televizorius, žadintuvas, internetas, oro kondicionierius, kavos virimo aparatas, mini baras, maisto ruošimo rinkinys. arbata ir kava, kelnių presas, radijas, seifas, telefonas.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 9
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 4*
10.0 iš 10 0 | iš 142 viešbučių Amsterdamas

kelionė į Amsterdamą 2012 Gegužės 06 Įvertinimas 10.0

Už.4 ž vaigž dutes tai tikrai rojus. Pats už sisakiau internetu, geresnis kambarys. Kambarys buvo 20 aukš te, nuostabus vaizdas tiek dieną , tiek naktį . Kambaryje buvo kavos aparatas, virdulys, lygintuvas, nedidelis baras, bet jo turinys tokiems kambariams suteikiamas nemokamai. Pusryč iai sotū s, standartiniai, p...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis