Viešbučio aprašymas Солнечная Поляна 3*

Kurortas su gydymu "Solnechnaya Polyana" yra netoli Zvenigorodo, 22 hektarų saugomoje teritorijoje, pušyne prie Maskvos upės krantų. Pagrindinis pastatas yra aštuonių aukštų pastatas su liftu. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Netoli Zvenigorodo.

Paslaugos viešbutyje

Pagrindiniame pastate: didelis 250 vietų restoranas, naktinis baras; dvi pirtys, pirmosios pagalbos punktas, masažo kambarys; stalo tenisas, lošimo automatai, rusiškas biliardas, sporto inventoriaus nuoma; salonas; konferencijų salė 260 vietų;
Svečių pastatas: baseinas 18X8, sauna, turkiška pirtis, biliardo kambarys, vaikų žaidimų kambarys, nedidelis jaukus restoranėlis 50 vietų, šalia pastato yra kepsninės paviljonas su židiniu ir šašlyku.
Pensione yra: lauko teniso kortai, tinklinio aikštelės, futbolo aikštelė. Yra moderni sporto salė su sintetine velėna. Salės dydis 16m x 32m x 11m., nuomos biuras siūlo žiemos ir vasaros sporto įrangą, galima išsinuomoti šašlykus ir pavėsines šašlykams. Žiemą čiuožykla apsemta.
Saugi automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Kambariai ir kotedžai.

Numeriuose

Kambaryje: dvi lovos, sofa-lova, žurnalinis staliukas, spalvotas televizorius (15 kanalų), Maskvos telefonas, vonios kambarys.
Kotedže: pirmame aukšte yra svetainė su minkštais baldais (išskleidžiama sofa), kavos staliukas, spalvotas televizorius, miegamasis su dvigule lova, virtuvė-valgomasis su minimaliu indų komplektu, el. . viryklė, šaldytuvas, el. virdulys, spalvotas televizorius, Maskvos telefonas, dušo kambarys, vonia. Antrame aukšte yra du miegamieji su dvigulėmis lovomis.

Adresas

Maskvos sritis, Odincovo rajonas, Zvenigorodas, kaimas. Volkovas, pensionas "Solnechnaya Polyana"
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai