Viešbučio aprašymas Волга 2*

Viešbutis "Volga" yra patogioje vietoje, netoli geležinkelio stoties, netoli nuo istorinio miesto centro ir Kazanės Kremliaus. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šalia viešbučio yra: Centrinis stadionas, Sporto rūmai, cirkas, kultūros ir pramogų kompleksas, Centrinė universalinė parduotuvė.

Paslaugos viešbutyje

Saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų salė, bagažo saugykla, suvenyrų ir maisto prekių parduotuvės, spaudos kioskas, sveikatingumo centras, verslo centras, grožio salonas, kirpykla, manikiūro salonas, biliardas, 60 vietų restoranas.

Numeriai

Vienviečiai ir dviviečiai kambariai, mažieji apartamentai ir apartamentai, apartamentai. 155 kambariai.

Numeriuose

Minkšti baldai, kondicionierius, vonia, plaukų džiovintuvas, vonia, mini baras, telefonas, televizorius.
numeriai 6,5
paslauga 6,8
švara 8,3
maistas 8,8
infrastruktūra 7,3
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Volga 2*
6.8 iš 10 2 apžvalgos | iš 38 viešbučių Kazanė

Rugpjū č io mė nesį keliavome traukiniu su draugais į Kazanę ir apsistojome vieš butyje „Volga“. Apskritai man patiko – už tokius pinigus labai gerai. Vieš butis š varus ir tvarkingas. Geras remontas. Kambarys maž as. Apgyvendinami tik lankytojai.
Apsistojome dvi naktis, tad už aptarnavimo kokyb...


Vidutinis viešbutis su akivaizdžiais trūkumais 2015 Rugpjūčio 07 Įvertinimas 5.0

Atvykus registratū roje dirbo tik viena administratorė , tad teko ilgai stovė ti eilė je, nes buvome apsigyvenę.50 ž monių grupė je. Tai yra minusas.
Prie į ė jimo yra griež ta apsauga su rė mu ir patikrinimas per rentgeno aparatą kiekvieno maiš elio ir pakuotė s. Tai yra pliusas.
St...


Geras viešbutis. 2015 Liepos 13 Įvertinimas 7.0

Puikus vieš butis, ypač už tokią kainą . Patogioje vietoje, net vakare gera grį ž ti. Š iame vieš butyje yra vienvieč iai kambariai (bū tent vienvieč iai kambariai), kas nedaž nai bū na. Atsiskaitė me ryte, apie septintą valandą , pinigų už tai neė mė . K...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai