Viešbučio aprašymas Сокол 3*

Trijų aukštų „Sokol“ viešbutis yra pačiame Suzdalio centre. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Visai šalia viešbučio yra Kremlius ir prekybos centras „Gostiny Dvor“.

Paslaugos viešbutyje

Saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas, pokylių salės, 7 vietų mikroautobuso "Mercedes Benz" nuoma, taksi iškvietimas, verslo centro paslaugos, rezervacija viešbutyje, restorane.
  • restoranas
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma

Pramogos ir sportas

Ekskursijų Suzdalyje ir Vladimire užsakymas, sniego motociklų nuoma, pasivažinėjimas žirgų traukiamais vežimais, žvejybos išvykų organizavimas, skrydis lėktuvais, kelionių į renginius Suzdalyje pardavimas.
  • žvejyba
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

39 kambariai 75 žmonėms.

Numeriuose

Standartiniai kambariai: 3 vienviečiai kambariai, kurių kiekvieno plotas 10 kv. m; 15 vieno kambario dviviečių kambarių, kurių plotas 12 kv. m kiekvienas. Visi kambariai dekoruoti eurostiliu, yra vonios kambarys su dušu arba vonia, televizorius, telefonas.
Aukščiausias komfortas: 13 vieno kambario dviviečių kambarių. Yra vonios kambarys su tualetu, televizorius, telefonas ir sofa papildomai lovai. Kiekvienas plotas yra 22 kv. m.
"Junior Suite": 4 dviejų kambarių dviviečiai kambariai. Apdaila - eurostyle, vonia su wc, TV ir telefonas, dvigulė lova. Kambario dydis – 28 kv.m. m.
„Liuksas“: 4 dviejų kambarių dviviečiai kambariai. Yra vonios kambarys, du vonios kambariai, dvigulė lova, telefonas, televizorius. Kambario apdaila padaryta eurostiliu. Kiekvienas kambarys yra 31 kv. m.

Adresas

Suzdal, Torgovaya aikštė, 2a

Telefono numeriai

+7 (492) 312-09-87

Еl. paštas

gosokol@yandex.ru

Svetainė

Сокол 3*
Atsiliepimai apie Sokol 3*
6.3 iš 10 2 apžvalgos | iš 15 viešbučių Suzdal

Visiems patiko! 2014 Balandžio 01 Įvertinimas 9.0

Š iame vieš butyje ilsė jausi su ž mona nuo 11 iki 13.04. 14. Man viskas labai patiko. Mus iš karto apgyvendino, administratorė s Jekaterinos dė ka draugiš ka mergina atsakė į visus mus dominanč ius klausimus ir paaiš kė jo, kad mū sų taip pat laukia papildoma nuolaida akcijai. ) Taig...


Ir mums labai patiko! 2011 Rugpjūčio 01

Rugpjū č io pabaigoje buvome Suzdalyje, apsistojome Sokol akcijoje, kurią jie turi iki š ių metų pabaigos, 3500 asmeniui viskas į skaič iuota už tris dienas. Norė jau padovanoti savo vyrui gimtadienio dovaną , pavyzdž iui, romantiš ką kelionę su nauda. Vaikinai, mums tai patinka! Gyve...


Apžvalga 2010 Gegužės 01 Įvertinimas 3.0

Baisus vieš butukas, o restoranas dar blogesnis, š i burleska jau seniai iš ė jusi iš mados, bet "kaimui" Suzdal tiks! ! ! Valgiaraš tis nelabai ypatingas, pož iū ris į sveč ius nedraugiš kas iš padavė jų pusė s, vienintelis raš tingas ir kompetentingas ž mogus yra vyriausio...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas