Viešbučio aprašymas Spa Vilnius Sana 4*

SPA Vilnius Sana – vienas didžiausių ir, ko gero, geriausiai sutvarkytų medicinos ir sveikatingumo SPA centrų Lietuvoje. Originaliais išradingos fantazijos sprendimais sukurtame poilsio ir sveikatingumo centre, labiau tinkančiame sveikatos ir grožio oazės vardui, įsikūrė 4 žvaigždučių viešbutis, SPA, pramogų centrai, konferencijų salės; yra restoranas, SPA baras ir SPA kosmetikos parduotuvė. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

itin spalvingoje kurorto vietoje - šalia parko prie Ratnichelės upės, vos keli žingsniai iki miesto centro.

Paslaugos viešbutyje

„SPA Vilnius“ restoranas (siūlo europietiškų patiekalų pasirinkimą, taip pat dietinius patiekalus pas kvalifikuotą mitybos specialistą), „SPA Vilnius“ baras, vaikų kambarys, mineralinio vandens baseinas ir hidromasažas, turkiškos ir suomiškos pirtys, druskų kambarys, biuro aero- fito-muzikos terapija, 5 konferencijų salės, žiemos sodas, biliardas, boulingas, dviračių nuoma, ekskursijos, saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, taksi, drabužių valymas.

Numeriai

Viešbutyje yra 187 kambariai: 7 apartamentai, 18 apartamentų, 1 šeimyninis kambarys, 23 mini apartamentai, 114 dviviečių ir 24 vienviečiai. Dauguma kambarių yra funkcionaliai įrengti, todėl juose gali apsistoti ir šeimos su vaikais. Pro kiekvieno lango atsiveria gražūs vaizdai į žalią Druskininkų kurortą.
Rūkyti viešbučio kambariuose griežtai draudžiama.

Numeriuose

interaktyvi televizija (16 nemokamų kanalų), 4 radijo kanalai, darbo stalas, tiesioginė telefono linija, rankšluosčiai, chalatai, plaukų džiovintuvas vonioje.
numeriai 7
paslauga 10
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Spa Vilnius Sana 4*
9.0 iš 10 0 | iš 22 viešbučių Druskininkai

Nuostabu 2013 Gegužės 26 Įvertinimas 9.0

Pirmą kartą „Europoje“ galiu lyginti tik su Krymu ir Vakarų Ukraina! Skirtumai į spū dingi. . . Pradė siu nuo Lietuvos! Po beprotybė s Boryspilyje (Kijevas), su didž iulė mis eilė mis, vienu tualetu visam terminalui ir personalo trū kumu – atsiduri sulė tintame filme! Niekas neskuba; visi langai vei...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis