Екатеринбург-Центральный 3*

Viešbučio aprašymas Екатеринбург-Центральный 3*

„Yekaterinburg-Central Hotel“ yra 3 žvaigždučių viešbutis, įsikūręs Jekaterinburgo centre. Viešbučio pastatas yra XX amžiaus XX amžiaus XX amžiaus architektūros paminklas. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

2 konferencijų salės po 70 žmonių, pokylių salė, restoranas „Savoy“, visą parą veikiantis vestibiulio baras, neribotas belaidis internetas, kambarių aptarnavimas, visą parą veikianti automobilių stovėjimo aikštelė, kabaretas, japonų restoranas, Viduržemio jūros regiono virtuvė ir prancūziška kavinė. Vizų palaikymas, piliečių registracija, pervežimo paslaugos, vertimo paslaugos, ekskursijų organizavimas, automobilių nuoma, taksi užsakymas, oro ir geležinkelio bilietų, bilietų į teatrus, kino ir koncertų sales užsakymas ir pristatymas, bagažo saugykla, gėlių pristatymas, nešiko paslaugos.

Numeriai

96 modernaus arba retro stiliaus kambariai – vienviečiai ir dviviečiai, taip pat „Studio“ ir „Lux“ kategorijų kambariai.

Numeriuose

Internetas Wi-Fi, telefonas su tarptautiniu ir tarpmiestiniu ryšiu, palydovinė televizija, oro kondicionavimo sistema, darbo zona, vonios kambarys (dušas arba klasikinė vonia, vonios ir dušo komplektai, skutimosi komplektas, chalatas, rankšluosčių komplektas, plaukų džiovintuvas, telefonas skambinti konsjeržas). Kambarių įėjimo duryse sumontuota elektroninė spyna.
numeriai 7
paslauga 9
švara 9
maistas 6
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Ekaterinburg-Tsentralnyi 3*
7.0 iš 10 0 | iš 28 viešbučių Jekaterinburgas

Puikus viešbutis, bet wi-fi baisus 2015 Vasario 19 Įvertinimas 7.0

Apskritai vieš butis geras. Personalas mandagus, kambarys š varus, interjeras restorane ir salė se graž us. Iš minusų : š lykš tus wi fi kambaryje, senovė s kvapas kambaryje, vanduo iš praustuvo labai blogai paliktas, senas televizorius kambaryje, triukš mas iš restorano (nelabai stiprus, bet nuolat...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai