Viešbučio aprašymas Интурист 4*

Viešbutis buvo pastatytas 1958 m. klasikiniu stiliumi ir yra XX amžiaus architektūros paminklas, esantis kultūrinėje ir administracinėje miesto centro dalyje, arti miesto ir regiono administracijos. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Didvyrių alėjoje, šalia viešbučio Naujasis eksperimentinis teatras, Memorialinis ir istorijos muziejus bei muziejus „Atmintis“.

Paslaugos viešbutyje

140 vietų restoranas, 15 vietų baras, 80 vietų laivas "Vasilijus Shukshin" (15 kajučių "Lux", restoranas), pervežimas, VIP paslaugos oro uoste, kirpykla, skalbykla, bagažo saugykla, vaizdo stebėjimas, saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, 2 kambariai deryboms 30 ir 80 žmonių, verslo centras, bevielis internetas, sporto salė, medicinos kabinetas, grožio salonas, taksi iškvietimas, pusryčių, pietų, vakarienių pristatymas į kambarį, pagalba gaunant įvažiavimo vizą, vertimo iš Europos kalbų paslaugos , ekskursijų po miestą ir Volgą organizavimas.
  • renovacijos metai

Numeriai

98 kategorijų kambariai nuo "Standard" iki "Suite", kambariai, kurių bendra talpa iki 140 žmonių.

Numeriuose

Šaldytuvas, telefonas, oro kondicionierius, palydovinė televizija ir plaukų džiovintuvas. Vonios kambaryje yra: dušas, kriauklė ir tualetas.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Inturist 4*
10.0 iš 10 0 | iš 18 viešbučių Volgogradas

Nuostabioje vietoje 2018 Rugpjūčio 17 Įvertinimas 10.0

Grį ž us namo man viskas patiko. Malonus personalas, geras aptarnavimas. Toks į spū dis, kad š iame dideliame name esi vienas ir tik per pusryč ius supranti, kad taip nė ra. Manau, kad tai yra pastato dizainas....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai