Viešbučio aprašymas Bohinj Eco Hotel 4*

Viešbutį supa nepaliesta gamta. ant Triglav gamtos rezervato ribos, Bohinjska Bistrica kaime - tarp Bledo ežero (20 km) ir Bohinj ežero (7 km), 500 m nuo Kobla slidinėjimo trasų. Netoliese yra 4 slidinėjimo trasos Vogel, Kobla, Sorica, Senožeta ir nuostabus Bohinj ežeras. Viešbutį ir vandens parką jungia požeminė perėja. Patogus viešbutis, vienas moderniausių kurorte, pastatytas laikantis aplinkosaugos standartų. Idealiai tinka lauko entuziastams ir verslo keliautojams. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas, kongresų centras, sveikatingumo ir SPA centras; boulingas, Bohinj vandens parkas Viešbutyje yra 102 kambariai, iš kurių: 7 apartamentai, 1 prezidentinis liukso numeris, 1 medaus mėnesio liukso numeris ir 4 kambariai šeimoms su kūdikiais. Yra sujungti kambariai. Paskutinis viešbučio aukštas skirtas aukšto lygio delegacijoms priimti – čia yra 1 prezidentinis apartamentas, 3 standartiniai apartamentai ir 5 kambariai lydinčiam personalui bei sveikatingumo centras. 8 konferencijų salės, kuriose yra projektorius, didelis projekcinis ekranas, bevieliai mikrofonai, interneto ryšys.

Numeriuose

vonios kambarys (dušas/vonia), plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius, interneto ryšys, LCD televizorius, telefonas, seifas, mini baras.

Adresas

Triglavska cesta 17
4264 Bohinjska Bistrica
Slovėnija

Telefono numeriai

+386 8 200 41 40

Еl. paštas

booking@bohinj-eco-hotel.si

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis