Spa ar sveikatingumo centras

Viešbučio aprašymas Ведмежа Гора 3*

Šeimos poilsio kompleksas „Medvezhya Gora“ yra žalia uždara saugoma teritorija miško zonoje. Čia rasite mineralinį šaltinį su krištolo skaidrumo vandeniu ir unikalų Lokių taką su įvairiu gamtos kraštovaizdžiu. Taip pat viešbučio teritorijoje yra poilsio zonos su pavėsinėmis, baseinais ir tarifais, numatyta vieta automobiliui. Kompleksas yra Karpatų nacionaliniame parke, o pro langus atsiveria vaizdingi kalnų ir apylinkių kraštovaizdžiai. Šalia viešbučio yra voljeras su įvairiais dekoratyviniais paukščiais ir laukiniais gyvūnais. Čia galima stebėti elnių, šernų, lapių, povų gyvenimą. Kompleksą sudaro jaukus viešbutis, kotedžai ir nameliai. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
30
Št
31
Sk
kovas
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 1,5 km nuo Jaremčės geležinkelio stoties, 27,9 km nuo Vorochtos geležinkelio stoties, 61,6 km nuo Ivano-Frankivsko geležinkelio stoties ir 60 km nuo Ivano-Frankivsko oro uosto.Frankovskas.

Bukovelis - 35 km, Yablunytsya - 32 km, Vorochta - 30 km, Hoverla - 55,3 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, ekskursijų informacijos punktas, konsjeržo paslaugos, faksas / kopijavimas, konferencijų salė iki 20 žmonių, suvenyrų parduotuvė, ukrainietiškos virtuvės restoranas, poilsio zonos su pavėsinėmis (su kepsninėmis – malkomis, kūrenimas už mokestį), 1 lauko baseinas suaugusiems nemokamai (gylis: 1,5 m, plotas: 30 m2, temperatūra: 27 laipsniai, veikia nuo gegužės), baseine yra saulės terasa su gultais, taip pat persirengimo kambariai ir dušo kambariai su rankšluosčiais.
  • restoranas
  • atviras baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

Mini baseinas vaikams nemokamai (gylis: 1 metras, temperatūra: 27 laipsniai). Lankytojai iki 3 metų privalo dėvėti plaukimo sauskelnes. Mokantiems plaukti numatyti pripučiami ratai.

Klubas „Linksmas lokys“ – du pramogų aukštai. Pirmame aukšte yra puikiai įrengta erdvė meistriškumo kursams, animacinių filmų žiūrėjimui ir vakarinėms diskotekoms. Veiklos programa keičiasi kiekvieną savaitę. Antrame aukšte yra aktyvaus poilsio zona. Čia yra labirintai su kliūtimis, kamuoliais užpildyti baseinai, stalo teniso ir futbolo stalai.
  • vaikų baseinas
  • žaidimų aikštelė
  • vaikų klubas
  • vaikiškas meniu restorane

Pramogos ir sportas

Ekskursijos ir žygiai, smiginis, pasivažinėjimai dviračiais.

Natūralus kalnų šaltinis su gydomuoju stalo vandeniu. Magnis ir kalcis prisotina vandenį ir padeda stiprinti virškinimo sistemą: vartojimas gerina tulžies nutekėjimą, valo skrandį ir šlapimo takus, skatina geresnį mikro ir makro elementų pasisavinimą. Įsikūręs šalia viešbučio.

Paukštynas su įvairiais dekoratyviniais paukščiais ir laukiniais gyvūnais. Čia galima stebėti elnių, šernų, lapių, povų gyvenimą. Įsikūręs šalia viešbučio.

Kurortas „Lokio kalnas“ įsikūręs vaizdingame kalnų kampelyje ir ribojasi su Karpatų nacionaliniu gamtos parku. Komplekso teritorijoje taip pat yra „Lokio takas“, garsėjantis unikaliu kraštovaizdžiu.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • stalo tenisas
  • jojimo centras
  • dviračių nuoma
  • sporto salė
  • žvejyba
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje (17 kambarių), kotedžų apartamentuose (8 kambariai) ir namelyje (3 namai).

Numeriuose

Oro kondicionierius (ne visur), spinta, LCD televizorius (palydovinė televizija), seifas, bevielis internetas (nemokamas), telefonas, šaldytuvas/minibaras, elektrinis virdulys ir arbatos/kavos rinkinys, įrengta virtuvėlė (kai kuriuose kotedžuose ir nameliuose) , vonios kambarys (dušas, WC, praustuvas, asmens higienos komplektas, chalatai ir šlepetės, plaukų džiovintuvas), balkonas.

Adresas

Šv. Grushevsky, 29 m., Ivano Frankivsko sritis, Jaremčė, Ukraina
numeriai 9,3
paslauga 9,3
švara 9,6
maistas 7,1
infrastruktūra 9,3
Kainų grafikas
30
Št
31
Sk
kovas
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
09
An
10
Tr
11
Th
12
Pn
13
Št
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Vedmezha Gora 3*
9.1 iš 10 15 apžvalgų | №3 iš 143 viešbučių Jaremčė

„Vedmezha Gora“ viešbučio apžvalga 2019 Spalio 22 Įvertinimas 10.0

Ilsė jomė s Vedmež ha Gora komplekse. Pasirinkome jį , nes š is kompleksas yra š alia zoologijos sodo. Visiems rekomenduoju ten vykti atostogauti. Viskas buvo nuostabu....


Puiki virtuvė. 2017 Rugpjūčio 16 Įvertinimas 10.0

Atė jome č ia už kandž iauti, rekomendavus draugams. Š iek tiek pasivaikš č iojome po teritoriją . Š is vieš butis gan į domus ir unikalus, kas 5 metrai – kuriozas nuotraukai. Teritorijoje yra zoologijos sodas.
O dabar apie pagrindinį dalyką – virtuvę . Likau maloniai suž avė t...


Apskritai viskas labai gerai 2016 Liepos 16 Įvertinimas 8.0

Viskas buvo labai gerai, patogumai, bū klė , aptarnavimas, personalas - GERAI BŪ TINAI! BET!
Kas nepatiko Mū sų vieš butyje vienas iš patiekalų pusryč iams buvo kiauš inienė su pomidorais. Kaip "pomidorai" buvo mikroskopiniai pomidorų atraiž os, daž nai ž ali ir net nekepti. Maž...


Vaikų animacija šeimos kurorte Vedmezha Gora 2015 Sausio 01 Įvertinimas 10.0

Maž iesiems sveč iams š eimos kurorto „Vedmež ha Gora“ animatoriai paruoš ė daug į domių dalykų ....


Gražus kompleksas 2014 Gruodžio 28 Įvertinimas 10.0

Puiki vieta atsipalaiduoti. Mes ten buvome Naujų jų metų iš vakarė se. Draugiš ki vaikinai registratū roje susitinka ir iš lydi š iltais ž odž iais (ir net medumi).
Kolyba negirtina - labai skanu ir greita. Meniu gerai. Palyginimui galite eiti į netoliese esantį po tiltu. Mylė k savo dar ...


Š ią ž iemą su vyru ir sū numi nusprendė me pailsė ti Karpatuose. Sunkumų kilo renkantis vieš butį , nes. mano vyrui patiko didž iulis vieš butis su visokiomis pramogomis, bet man norė josi kaž ko ramesnio. Dė l to sutarė me dė l vieš buč io Medvež hya Gora ne...


Naujo Vedmezha Gora š eimos kurorto pastato nuotraukos...


Yra noras ateiti daugiau... 2012 Liepos 11 Įvertinimas 9.0

Maloniai nustebino vieš buč io komplekso vieta – už miesto, kalnuose, netoli nuo rezervato. Labai graž ioje teritorijoje - mediniai nameliai, ž aidimų aikš telė , ež eras su ž uvimis, krioklys, pavė sinė s, narvai su laukiniais paukš č iais.
Turė jome standartinį kambarį su...


Vestuvė s ant Meš kos kalno...


VEDMEŽOS KALNAS 2010 Birželio 12 Įvertinimas 9.0

...


11 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Poilsio ir pramogų programa vaikams
SPA paslaugos viešbutyje
Lauko baseinas poilsiui
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems
Patogus parkingas