Viešbučio aprašymas Chalet Hotel Marie Blanche 4*

Chalet Hotel Marie Blanche yra elegantiškas, stilingas ir patogus viešbutis, įsikūręs 3 slėnių širdyje, visame pasaulyje garsiame Meribel slidinėjimo kurorte. Viešbutis įsikūręs ramioje ir ramioje vietoje, 1600 m aukštyje virš jūros lygio, pėsčiomis pasiekiamos slidinėjimo trasos ir keltuvai. 1950 metais įkurtas viešbučių kompleksas yra neatsiejama Meribel istorijos dalis ir laikomas vienu seniausių kurorto viešbučių. Neseniai restauruojant viešbutį buvo išsaugota pirminė pastato stogo konstrukcija. Viešbutis yra pastatytas tradicinio Alpių namelio stiliumi, kurį sudaro 20 jaukių ir funkcionalių kambarių. Kiekviename yra balkonas, iš kurio atsiveria panoraminiai kalnų vaizdai. Prabangi natūrali mediena, tradiciniai šilti audiniai, tipiško Savojos stiliaus baldai, aukščiausios klasės patogumai ir kokybiškas aptarnavimas – visa tai sukuria elegantišką ir žavingą aplinką, palankią puikioms atostogoms jaukioje ir atsipalaidavusioje atmosferoje. Viešbutyje yra puikus restoranas, turintis puikią reputaciją visame kurorte. Restorane svečiai gali mėgautis tradicinės klasikinės prancūzų virtuvės ir vietinės Savojos virtuvės patiekalais. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Meribel slidinėjimo kurorte, ramioje ir ramioje vietoje, 1600 m aukštyje virš jūros lygio, 200 m iki keltuvo, 1500 m iki miesto centro, 400 m iki slidininkų autobuso stotelės.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, sūkurinė vonia, masažo kambarys, automobilių stovėjimo aikštelė, sporto prekių parduotuvė, konferencijų salė.

Numeriai

Viešbutyje yra 20 kambarių su dideliais balkonais, iš kurių atsiveria nuostabi kalnų grandinės panorama. Interjeras dekoruotas medžiu, šiltais audiniais ir tipiško Savojos stiliaus baldais. Jis siūlo įvairaus dydžio kambarius, įskaitant specialius šeimyninius kambarius. Kambarių tipai: Standartinis vienvietis / dvivietis kambarys, Didelis vienvietis / dvivietis kambarys.

Numeriuose

Vonios kambarys (vonia/dušas), WC, TV, plaukų džiovintuvas, tiesioginis telefonas, balkonas.
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai