Viešbučio aprašymas Eiropa Hotel 4*

Viešbutis "Eiropa" yra 50 metrų nuo paplūdimio ir 50 metrų nuo pagrindinės Jūrmalos gatvės - Šv. Jomas, tinkantis tiek verslo kelionėms, tiek šeimos atostogoms. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

sporto salė, sauna, sūkurinė vonia, vaikų žaidimų kambarys, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, banketų ir konferencijų salės. Rafinuotas restoranas „Eiropa“ siūlo įvairų meniu ir platų gėrimų pasirinkimą. Šešiavietis SPA hidromasažinis mini baseinas su muzikiniu akompanimentu, kuriame galėsite atsigaivinti po karštos pirties. Kol jūsų vaikai žaidžia elegantiškai įrengtame vaikų kambaryje, jūs galėsite mėgautis išskirtiniais kokteiliais iš baro neišeidami iš mini baseino, neignoruodami išskirtinės restorano vyno kolekcijos.

Numeriai

ekonominis dvigubas:

vieno kambario apartamentai, 16 m2, didelė bendra lova, kurią esant poreikiui galima padalinti į dvi, taip pat galima pastatyti papildomas lovas. Kambaryje yra vonios kambarys, oro kondicionierius, palydovinė televizija, tiesioginė telefono linija.

Ekonominis komplektas:

dviejų kambarių apartamentai, 32 m2, didelė bendra lova, sofa poilsiui, kuri esant poreikiui gali pasitarnauti kaip papildoma lova. Kambaryje yra nedidelė virtuvė, vonios kambarys, oro kondicionierius, palydovinė televizija, tiesioginė telefono linija.

verslo klasės dvivietis:

vienvietis kambarys, 20-27 m2, didelė bendra lova, kurią esant poreikiui galima padalinti į 2 atskiras lovas, taip pat galimybė pastatyti papildomas lovas. Kambaryje yra vonios kambarys, įmontuota spinta, kelnių presas, oro kondicionierius, palydovinė ir mokama televizija, tiesioginis telefonas ir mini baras.

verslo klasės mažasis liukso numeris:

vienvietis kambarys, 32-34 m2, didelė bendra lova, kurią esant poreikiui galima padalyti į 2 atskiras sofas poilsiui, kurios esant poreikiui gali pasitarnauti kaip papildomos lovos. Kambaryje yra vonios kambarys, įmontuota spinta, kelnių presas, oro kondicionierius, palydovinė ir mokama televizija, tiesioginis telefonas ir mini baras.

prabanga:
dviejų kambarių apartamentai 39-46 m2, didelė bendra lova, sofa poilsiui, kuri esant poreikiui gali pasitarnauti kaip papildoma lova. Kambaryje yra vonios kambarys, įmontuota spinta, kelnių presas, oro kondicionierius, palydovinė ir mokama televizija, tiesioginis telefonas ir mini baras.

super prabanga:

trijų kambarių apartamentai 105 m2, dvi didelės bendros lovos, sofos poilsiui, kurios esant poreikiui gali pasitarnauti kaip papildomos lovos. Kambaryje yra du vonios kambariai, garinė kabina, drabužių spinta, kelnių presas, oro kondicionierius, palydovinė ir mokama televizija, tiesioginė telefono linija ir mini baras.

Numeriuose

Kambariuose yra palydovinė televizija, mini baras, tiesioginio ryšio telefonas ir virtuvėlė.
numeriai 9
paslauga 9
švara 8,5
maistas 9
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Eiropa Hotel 4*
8.5 iš 10 2 apžvalgos | iš 30 viešbučių Jūrmala

Saldus mėlynas kotedžas) 2016 Rugpjūčio 15 Įvertinimas 8.0

Vieš butis į sikū rę s Jū rmalos centre, š alia Dzintari koncertų salė s, graž aus š varaus paplū dimio.
Pora apsistojome verslo klasė je 3 aukš te. Langas aukš tai po š laitiniu stogu, bet mums jo neprireikė – visą laiką praleisdavome paplū dimyje ar kelionė...


Ei 2012 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 7.0

labai toli nuo keturių ž vaigž duč ių vieš buč io: prasti pusryč iai, maž ai palydovų (vieną dieną viena mergina ž iū rė jo virtuvę ir valė neš varius indus), mū sų kambaryje "Verslo klasė s dvivietis" tualete nebuvo iš traukimo ventiliatoriaus, veik...


Puikus vieš butis! Mandagus personalas ir puikus maistas! Yra viskas, kas paraš yta vieš buč io ir paslaugų apraš yme. Tikrai yra automobilių stovė jimo aikš telė , kas Jū rmaloje labai svarbu! Apsistojome savaitę ir likome labai patenkinti! Bet geriau kambarius rezervuoti iš anksto, labai popu...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai