Sandals Grande Ocho Rios Beach & Villa Resort 5*

Viešbučio aprašymas Sandals Grande Ocho Rios Beach & Villa Resort 5*

„Sandals Grande Ocho Rios Beach & Villa Resort“ yra Ocho Rios kurortinėje zonoje 1 val. 45 min. automobiliu nuo Montego Bėjaus tarptautinio oro uosto, šalia Sandals Dunn's River Villaggio Golf Resort & Spa – kito prabangaus viešbučio garsiajame Sandals tinkle.
Šis malonės ir komforto rojaus sodas, apsuptas vešlių atogrąžų krūmynų ir jazminų bei bugenvilijų kvapo, yra patogiai įsikūręs vaizdingų Sent Anos kalnų papėdėje, Karibų jūroje, ilgiausiame Ocho Rios paplūdimyje, visai netoli. nuo garsiųjų Dunn's River krioklių ir pagrindinių lankytinų vietų bei prekybos kurortų centrų.
Turtingiausia viešbučio infrastruktūra garantuoja savo svečiams įvairias poilsio, sporto ir pramogų galimybes, romantikos ir tropinės egzotikos mėgėjus sužavės nuostabi salos gamta, nuostabūs balti paplūdimiai ir pakrantės koralų povandeninio pasaulio grožis. rifai, o nardymo entuziastai galės susipažinti su gausiais Karibų jūros gelmių gyventojais.
Prabangūs medaus mėnesio liukso numeriai ir vilos, paskendusios smaragdinėje žalumoje su baseinais ir aukščiausios klasės asmeniniu aptarnavimu, nenuvils išrankiausių keliautojų. O pats viešbutis bus idealus pasirinkimas tiems, kurie nusprendžia medaus mėnesį praleisti Jamaikoje.
Viešbutis veikia ultra viskas įskaičiuota, o programos „Gyvenk viename, žaisk septyniese“ dėka galėsite naudotis šešių kitų Jamaikos Sandals kurortų paslaugomis. Viešbutis taip pat siūlo nemokamą pervežimą į Sandals Dunn's River Villaggio Golf Resort & Spa. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

visas SPA procedūrų spektras (euro stiliaus) * ir grožio salonas su kirpykla (mokama vietoje). Galite naudotis kaimyninio viešbučio Sandals Dunn's River Golf Resort & Spa paslaugomis, pervežimo paslaugomis ir patekti į keturis restoranus. Kambarių aptarnavimas ir liokajaus paslaugos trys geriausios kategorijos. Galimas golfas** Sandals Golf & Country Club, įskaitant pervežimą.
Restoranai ir barai: rinkitės iš 9 gurmaniškų restoranų, kuriuose bet kuriuo metu galėsite paragauti tarptautinės, itališkos, Azijos, Pietryčių Amerikos ir Jamaikos virtuvės patiekalų, taip pat užkandžių restoranuose „Beach Grill“ arba „Manor House Grill“. 12 barų, įskaitant Piano Bar, Juice Bar ir 3 barus prie baseino.
Baseinai: 7 pagrindiniai baseinai, 90 vilų baseinų, 22 sūkurinės vonios.
Sausumos ir vandens sportas: 9m x 9m laipiojimo siena (didžiausia Karibuose). Daugybė sausumos sporto šakų, įskaitant tenisą. Begalinis vandens sportas, įskaitant vandens slides ir nardymą.
* SPA procedūros už papildomą mokestį
** Reikalingas lagaminas ir vežimėlis už papildomą mokestį

Numeriai

524 kambariai: vilos, prabangūs kambariai ir liukso numeriai su fantastiškais vaizdais į kalnus ir jūrą.

Numeriuose

oro kondicionierius, labai didelė lova, vonia ir dušas, ventiliatorius prie lubų, nemokami higienos reikmenys, palydovinė televizija, radijas su laikrodžiu, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, kavos virimo aparatas ir seifas. Liukso numeriuose yra raudonmedžio lova su baldakimu, svetainės zona, mini baras, chalatai, VIP registracija ir liokajaus paslaugos.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai