Viešbučio aprašymas Banyan Velaa 5*

Viešbutis įsikūręs Vabbinfaru saloje, šiauriniame Malės atole, Maldyvų salyno dalyje, 17 km (25 min. kelio laivu) nuo Malės tarptautinio oro uosto. Sniego baltame paplūdimyje, šalia krištolo skaidrumo Indijos vandenyno vandenų ir koralinio rifo, kurį kruopščiai saugo specialus Lotus Reef Restoration Project, yra patogios Maldyvų stiliaus vilos. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

treniruoklių salė, vandens sporto centras, PADI nardymo centras, siūlomos išvykos ​​laivu, įskaitant kruizus Banyan Velaa viešbučio nuosava jachta, žvejyba, paplūdimio tinklinis, biliardas, ekskursijų programos. Restorane „Ilaafathi Beach“ su ylang-ylang stogu patiekiami įvairūs tarptautiniai ir Maldyvų patiekalai, o bare „Naiboli“ lauko terasoje patiekiami įvairūs gėrimai, egzotiški kokteiliai ir lengvi užkandžiai. Jame yra vila su moderniu verslo centru ir posėdžių sale, parduotuvė, žaidimų kambarys.

Numeriai

Erdviuose kambariuose yra elegantiškas šiltų spalvų interjeras, patogūs natūralaus medžio baldai, dekoruoti originaliais vietos tradicijų dekoro elementais, su jaukiomis medinėmis terasomis su vaizdu į vandenyną.
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai