Санаторий им. Станко 3*

Viešbučio aprašymas Санаторий им. Станко 3*

Stanko sanatorija – moderni kardiologinė sanatorija su diagnostine baze, esanti 18 km nuo Kinešmos miesto ant upės kranto. Volga. Sanatoriją sudaro du penkių aukštų pastatai su liftais. Priėmimo zona yra 2 pastate. Valgykla, medicinos, sporto kompleksai, klubas yra atskiruose pastatuose. Gydymo profilis: širdies ir kraujagyslių, nervų sistemos, raumenų ir kaulų sistemos ligos, ginekologinių ir urologinių ligų gydymas. Sveikatingumo programos: „Antistresas“, „Atsikratyk lėtinio nuovargio“, „Graži figūra“, „Kūno valymas“, „Moterų sveikata“, „Atlasas“, „Kedro jėga“. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Rusiška pirtis-sauna, kavinė-baras su karaoke, biliardas, klubas, kino ir koncertų salė, diskoteka, biblioteka. SPA paslaugų salonas su infraraudonųjų spindulių kabina, įvairios SPA procedūros, grožio paslaugos, vertikalus soliariumas. Vaistinė, parduotuvė, paštas, kirpykla, automobilių stovėjimo aikštelė. Ekskursijų paslauga: Shchelykovo, Yuryevets, Kineshma, Palekh, Novovoloki, Ples ir kt. Sportas: baseinas (čiuožykla, kaskados, vandens masažas, priešpriešinė srovė) su pirtimis, treniruoklių salė, stalo tenisas, sporto aikštelės, sporto inventoriaus nuoma. Žiemą slidinėjimo trasa su lyniniu keltuvu įrengta 280 metrų ilgio, 42 metrų šlaito, pralaidumas 500 žmonių per valandą. Slidžių, kalnų slidžių, rogučių, sniego paspirtukų nuomos punktas. Čiuožykla.
Medicinos bazė: diagnostikos skyrius (ultragarsas, EKG, REG, EEG), laboratorija su klinikiniais ir biocheminiais tyrimais, Asgard kompleksas. Vandens ir balneoterapija: vonios (spygliuočių, jūros, perlų, terpentino, jodo-bromo, hidropunktūrinė vonia „Caracal“); sausos anglies vonios; sielos (lietus, kylantis, Charcot, Echo dušas); povandeninis dušo masažas; drėkinimas, kompresai; baseinas su mineraliniu vandeniu kineziterapijos pratimams. Inhaliacijos, elektrošviesos terapija, magnetoterapija, lazerio terapija, ozono terapija, speleoterapija, aromaterapija, elektromiegas, fitoparosauna "Kedro statinė", hirudoterapija, hidrokolonoterapija, ozokerito terapija. Įvairūs masažo tipai (klasikinis, vibromasažas, hidropunktūra, masažinė lova "Nuga Best"), vakuuminis masažas. Odontologijos kabinetas. Gydymui naudojamas natūralus mineralinis vanduo (natrio chlorido sūrymas, kurio mineralizacija 94 g/l) išoriniam naudojimui. Yra reabilitacijos skyriai žmonėms, patyrusiems ūmų galvos smegenų kraujotakos sutrikimą, patyrusiems nelaimingų atsitikimų darbe ir susirgusiems profesinėmis ligomis.

Numeriai

• 2 kategorijos vienviečiai, dviviečiai kambariai (prieš renovaciją);
• I kategorijos vienviečiai, dviviečiai kambariai (po renovacijos);
• 2 vietų 2 kambarių mažieji apartamentai (prieš renovaciją). Miegamasis ir svetainė su minkštais baldais;
• 2 vietų 2 kambarių apartamentai (po remonto). Miegamasis ir svetainė su minkštais baldais.

Numeriuose

vonia, tualetas, praustuvas, televizorius, šaldytuvas, balkonas.
numeriai 6,5
paslauga 7
švara 8
maistas 8,5
infrastruktūra 7
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Sanatorii im. Stanko 3*
5.5 iš 10 0 | iš 2 viešbučių Kineshma

pavojinga gyvybei 2015 Balandžio 27 Įvertinimas 3.0

Negalė jau gauti skubių atostogų į savo sanatoriją . Pas Stanko pagal apsivalymo programą važ iavau 6 dienas ir graž ią figū rą.8 dienas. Atvykusi suž inojau, kad hidrokolonoterapijos aparatas ir kedro statinė jau seniai sulū ž ę , o bodyflex instruktorius atostogauja. Aš neb...


gražus tylos kampelis 2010 Sausio 21 Įvertinimas 8.0

Kurortas buvo rastas internete. Puikiai pailsė jo ir pasveiko. Gamta nuostabi, gydymas ir maitinimas kokybiš ki, sanatorija tvarkinga, visos paslaugos veikia puikiai. Be gydymo ir pasivaikš č iojimų , galite sportuoti - sporto salė je, slidinė ti ir kt.
Kambaryje iš pradž ių nuš iurę langai buvo &#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai