Viešbučio aprašymas Epsom Manotel 4*

„Hotel Epsom“ yra modernus „Manotel“ viešbutis, įsikūręs puikioje vietoje, ramioje Ženevos širdyje, keli žingsniai nuo ežero ir pagrindinės geležinkelio stoties. Visi 153 svečių kambariai yra dekoruoti elegantišku moderniu stiliumi, juose yra oro kondicionieriai, mini barai, seifai, palydovinė televizija ir kiti patogumai, užtikrinantys patogią viešnagę. „Portobello“ viešbučio restoranas kviečia pasimėgauti sezoniniais gastronominiais patiekalais idiliškoje aplinkoje, vaizdingoje, sodą primenančioje stiklinėje verandoje. Svečiai gali atsipalaiduoti jaukioje „Eight'In“ baro atmosferoje, kuriame siūlomi lengvi valgiai ir užkandžiai, arba apsilankyti gerai įrengtoje treniruoklių salėje. Verslo klientai turi keturias konferencijų sales ir verslo centrą su belaidžiu internetu, o atvykusieji savo automobiliu gali naudotis automobilių stovėjimo aikštele. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
07
Pn
08
Št
09
Sk
10
Pr
11
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Ženevos centre, vos keli žingsniai nuo ežero, šalia pagrindinės geležinkelio stoties (13 ir 15 tramvajai).

Paslaugos viešbutyje

baras, restoranas, konferencijų salės, skalbykla, vaikų priežiūra, kambariai nerūkantiems, gyvūnai leidžiami, golfas, garažas, liftas

Numeriai

Viešbutyje yra 153 vienviečiai ir dviviečiai kambariai, įskaitant apartamentus. Interjeras dekoruotas elegantišku šiuolaikišku stiliumi, o iš kai kurių kambarių atsiveria vaizdas į ežerą.

Numeriuose

Vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, palydovinė televizija, oro kondicionierius, interneto prieiga, tiesioginė telefono linija, mini baras.

Svetainė

Epsom Manotel 4*
Kainų grafikas
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
07
Pn
08
Št
09
Sk
10
Pr
11
An
12
Tr
13
Th
14
Pn
15
Št
16
Sk
17
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai